Nagyban készülhet már a Bloodborne-film?! Friss információk szivárogtak ki!

MOZI HÍREK – Fontos frissítést kapott az élőszereplős Bloodborne-film, amelyen már jó ideje dolgozgatnak.

 

 

A közelgő élőszereplős Bloodborne-film a hírek szerint még mindig a fejlesztés elején tart. Azonban bennfentesek egy fontos frissítést osztottak meg a rendezővel kapcsolatban.

A Bloodborne a FromSoftware eddigi egyik legjobb címe, és abszolút bűn, hogy nem érhető el több játékos számára.

Ahhoz képest, hogy az egyik legsikeresebb PlayStation-exkluzív játékról van szó, a Sony meglepően komolytalan volt azzal, hogy más platformokra is elhozza, vagy frissítse, hogy jobban fusson az újgenerációs konzolokon.

A FromSoftware Hidetaka Miyazakijával nemrégiben készült interjú szerint a fejlesztő szívesen készítene egy remaster vagy remake-et a játékhoz. Valamint PC-re is elhozná. Ám sajnos a Sony jóváhagyása nélkül semmi sem történhet. Nemrégiben osztották meg, hogy egy remaster egy időben tervben volt. Azonban elvetették, ami mindannyiunk szívét összetörte.

A Bloodborne további tartalmakban reménykedő rajongók egyelőre csak az állítólag fejlesztés alatt álló élőszereplős filmnek örülhetnek. A filmmel kapcsolatos híreket eredetileg DanielRPK bennfentes hozta nyilvánosságra. Ő azóta egy újabb pletykás frissítést osztott meg a projekt előrehaladásáról.

Az új információk szerint a rendezőt és a szereplőgárdát még nem választották ki, de a Sony állítólag Adam Wingardot szemelte ki a film rendezőjének.

Adam Wingardnak olyan horrorfilmeket köszönhetünk, mint a Blair Witch. Legutóbb pedig a Godzilla Vs Kong című szörnyfilmet és annak közelgő folytatását, a Godzilla x Kong: The New Empire-t készítette. Azt is állítják, hogy a Sony Bill Skarsgardot szeretné a főszerepben. Ez elég ütős választás lenne, tekintve, hogy az elmúlt években számos horrorfilmben szerepelt, és remekül alakított.

Persze mindez még változhat. Még mindig nincs hivatalos megerősítés arról, hogy a film valóban elkészül.

Ettől függetlenül, ha a Sony komolyan gondolja a Bloodborne-film elkészítését, akkor remek alkalom lenne arra, hogy a játék PlayStation és PC platformokra szánt remasterével vagy remake-jével hype-ot keltsen.

Forrás: Reddit

DanielRPK – New bloodborne movie adaptation update
byu/jataple1 inGamingLeaksAndRumours

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu