Rise of the Ronin: egy fontos szempontból más lesz, mint a korábbi Team Ninja játékok

A Team Ninja játékából nem fog kimaradni a karakteralkotó, továbbá a kooperatív játékmenet sem, valamint több nehézség szint között is választhatunk majd.

 

A Team Ninja és a PlayStation mostanában közel van egymáshoz, hiszen ettől a csapattól származott a két Nioh is, amikből később azért lett PC port, és feltehetőleg a Rise of the Ronin esetében is hasonlóan fog eljárni a japán stúdió. A játék a PlayStation Store-os oldalán kapott egy kérdezz-felelek szekciót, ahonnan megtudtuk, hogy PvE többjátékos mód is lesz, így maximum négyen összeállhatunk, hogy legyőzzünk néhány izmosabb ellenfelet. Ez változás a Nioh-hoz, vagy a Wo Long: Fallen Dynasty-hoz képest. Eddig maximum három játékos küzdhetett, és utóbbiban a Souls-játékokban látott PvP (játékos játékos ellen) inváziók is ott voltak, míg az első Nioh egy arénát kínált a PvP-re.

„A Rise of the Roninban a játékosok akár három másik játékoshoz is csatlakozhatnak, hogy online kooperatív módban átéljék a játék fő történetbeli küldetéseit. Ne feledd, hogy az online játékhoz PlayStation Plus-tagság szükséges, és nincs PVP-harc. Szabadon testre szabhatod a karaktered vizuális jellemzőit, beleértve olyan elemeket, mint az arc és a testalkat, a haj, a hang és még sok más. A Rise of the Ronin három nehézségi módot tartalmaz: könnyű, normál és nehéz (a játékban Dawn, Dusk és Twilight néven emlegetik), amelyet bármikor megváltoztathatsz. A Dawn nehézség kiválasztása további beállításokat nyit meg, beleértve a gyógyszerből származó életerő helyreállításának növelését és a támadásokból származó Ki-veszteség csökkentését,” olvashatjuk a PlayStation Store-on.

A Team Ninja korábban már kimondta, hogy a Rise of the Ronin a korábbi akciójátékainak keveréke lesz, így nem csak közelharcok lesznek (vannak lőfegyverek is), így a stúdió rajongóinak még könnyebb lesz beleszokni a japán történetbe, amire sokat már nem is kell várni, ugyanis március 22-én fog megjelenni PlayStation 5-re.

A stúdiót ismerve fel lehet készülni arra, hogy a legnehezebb szinten való végigjátszás is kötelező lesz a platina trófeához…

Forrás: WCCFTech, Sony

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu