Final Fantasy VII Rebirth: a rendező együtt tartaná a fejlesztőbrigádot!

Hamaguchi Naoki erről egy interjúban beszélt, így rajta nem múlna, hogy a remake projekt harmadik részét ugyanaz a csapat valósítsa meg.

 

A MinnMax YouTube-csatornán látható az interjú a Final Fantasy VII Rebirth rendezőjével, aki kifejtette azt is, hogy miképp lenne hatékony nem változtatni a csapaton: „A [Final Fantasy VII] Remake által kifejlesztett és használt környezetet és eszközöket használhattuk. A Final Fantasy VII Rebirth megalkotása során egy nagyon alapos megbeszélést is folytathattunk, ahol elgondolkodhattunk a megértésünkön és tapasztalatainkon, és valóban ki tudtuk emelni azokat a területeket, amelyek korábban szűk keresztmetszetnek számítottak, és amelyeket prioritásként meg tudtunk oldani.

Azt hiszem, így tudtuk maximalizálni a fejlesztés sebességét, és így tényleg csapatként tudtunk összefogni. Ebben az értelemben rendkívül hasznos volt az a fajta tudás és tapasztalat, amit a Remake-ből a Rebirth-be átvettünk a csapatmunkából. Ez vezetett oda, hogy az eredetileg tervezett négy év alatt meg tudtuk oldani ezt a masszív, masszív munkát. Úgy gondolom, hogy ez a Final Fantasy VII Rebirth és a végleges cím között is így lesz.

Mindenképpen csodálatos lenne [a fejlesztőcsapat együtt tartása]. Úgy gondolom, hogy a jelenlegi csapatdinamika a Rebirth-öt készítő csapaton belül igazán nagyszerű, és úgy gondolom, hogy az általános hangulat és érzés a csapaton belül is teljesen csodálatos, különösen ezzel a csodálatos zenével. Az emberek nagyon jó hangulatban vannak, reagálnak az általunk létrehozott munka globális fogadtatására. Ezért nagyon remélem, hogy továbbra is ilyen környezetet tudunk kialakítani, és a csapattal együtt fejlődhetünk az ilyen típusú munkák létrehozásában, amelyek ilyen fogadtatásban részesülnek, abban a reményben, hogy továbbra is együtt akarnak majd dolgozni,” mondta Hamaguchi.

Mivel elmondta, hogy a Final Fantasy VII remake harmadik része most ugyanott tart, ahol a Rebirth volt, amikor a Remake megjelent, minden bizonnyal arra utal, hogy a Final Fantasy VII következő remake-szelete 2028-ban fog megjelenni, ugyanis a Remake és a Rebirth között négy év telt el…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu