Batman: Arkham Knight: új Nintendo Switch patch – vajon sikerült végre kijavítani minden problémát?!

A Batman: Arkham Knight Switch portja új frissítést kapott, de a játékosoktól továbbra is sok panasz érkezik a játék állapotával kapcsolatban…

 

 

Nemrég érkezett egy hatalmas frissítés a Batman: Arkham Knight Nintendo Switch portjához. Ám a játékosok arról számoltak be, hogy a játékban még mindig sok probléma van. Az eredeti Windows-os kiadáshoz hasonlóan a Rocksteady Studios kedvelt akció-kalandjátékának Switch portja is számos technikai problémával küzd.

A tavaly decemberben megjelent Batman: Arkham Trilogy bundle részeként a Batman: Arkham Knight Switch-verzióját a közösség a kézikonzolra valaha megjelent egyik legrosszabb portként bélyegezte meg a gyenge teljesítmény és a játékmenetet megtörő hibák kombinációja miatt.

A fejlesztő Turn Me Up Games, amely a múltban számos tisztességes és jó fogadtatásban részesült Switch porton dolgozott, frissítésekkel próbálta kezelni a játék problémáit. Ám úgy tűnik, még a legutóbbi javítás sem tett eleget a játék néhány legsúlyosabb problémájának orvoslására.

A Batman: Arkham Knight legújabb, 1.0.3-as frissítésének changelogja a Switch-en még nem jelent meg. Azonban Redditen sokan jelezték, hogy a játék még a 16 GB-os patch alkalmazása után is rosszul futott. Akadozásoktól, valamint képkocka eséstől szenvedett. Néhány játékos megjegyezte, hogy a B:AK Switch-verziójának legújabb frissítése legalább javított a játék grafikáján. A 2015-ös PC-s kiadás hasonló problémákkal küzdött, mint a kézikonzol port. A Switch-exkluzív Batman: Arkham Trilogy esetében mindig is várható volt, hogy a rendszer elavult hardvere miatt problémákba ütközik.

Amellett, hogy a Batman: Arkham Knight Switch-verziója instabil teljesítményt mutat, állítólag még mindig találkozni fagyásokkal és összeomlásokkal a játék egyes részei alatt.

E problémák következtében számos eredményt, különösen azokat, amelyek a fő antagonistához, a Riddlerhez kapcsolódnak, lehetetlen megszerezni. Erre mutattak rá egyes játékosok az interneten. A B:AK számos nehezen feloldható achievementet tartalmaz, köztük a Riddle Me That-et, a Riddlerhez kapcsolódó achievementet. Ezt a Steamen a játékosoknak csak kevesebb, mint 9%-a tudott megszerezni.

 

A Batman: Arkham Knight Switch port legújabb frissítése

 

A Turn Me Up Games, amely korábban a kritikusok által elismert It Takes Two Switch portját is kezelte, nem reagált a megjelölt Twitter-bejegyzésekre, amelyek a Batman: Arkham Knight kézi változatának problémáiról számoltak be az 1.0.3-as frissítés után.

A kiadó Warner Bros. Games a maga részéről azt tanácsolta az érintett játékosoknak, hogy küldjenek hibabejelentéseket a támogatási oldalon.

A B:AK-hoz hasonlóan a Mortal Kombat 1, egy másik Warner Bros. Games által kiadott cím is kapott egy Switch-verziót, amely számtalan technikai problémával érkezett. A kritikusok azonban elismerték, hogy a Mortal Kombat 1 Switch portja a problémák ellenére is remek verekedős játék volt. Eközben az Arkham Knight-ot Switch-en játszók közül sokan arra a következtetésre jutottak, hogy a port a hibái miatt sosem fog megfelelően működni.

Forrás: Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu