„Teljes katasztrófa” a Batman: Arkham Knight Switch verziója! [VIDEO]

A Digital Foundry elkészítette a Batman: Arkham Trilogy teljes elemzését, és a helyzet felettébb nem rózsás.

 

A december elsején, hét heti halasztás után megjelent Batman: Arkham Trilogy-ben értelemszerűen három játékot láthatunk, ugyanis az eredetileg a Rocksteady által fejlesztett Batman: Arkham Asylum (2009), Batman: Arkham City (2011), és Batman: Arkham Knight (2015; ez már nem PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jött ki anno, hanem PlayStation 4-re és Xbox One-ra) hármasát a Turn Me Up Games hozta át a Nintendo Switchre… és nem sok sikerrel. Bár már régebben már láthattunk néhány rövid felvételt arról, hogy a Batman: Arkham Knight Switch portja a híg fekáliával egyenértékű (ki kell mondani, ha pocsék!), de az csak a jéghegy csúcsa volt.

Pedig a stúdió nem fakezű, ugyanis az It Takes Two, a Borderlands Legendary Collection és a Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 Switch átirata mögött is a Turn Me Up Games állt. Régebben linkeltük Oliver Mackenzie rövid Twitteres videóját a hírekben, de a Digital Foundry szerkesztője elkészítette a teljes elemzést a kollekcióból (ezt ágyaztuk be), és továbbra is az a véleménye, hogy a Batman: Arkham Knight Switch portjának teljesítménye továbbra is tré. A 30 FPS lenne a cél, de a levegőben szállás során is csak 20-25 a maximum. A képkockák között eltelő idő kicsapongó, így sokkal rosszabbnak érződik a játékélmény mint amit a frame rate alapján gondolnánk. A Batmobile használata közben még rosszabb a helyzet!

„Az Arkham Knightot a Switch-en tényleg nagy kihívás játszani az állandó szaggatással. Nehéz kifejezni, hogy valójában mennyire rossz érzés irányítani a játékot. Még a 20 FPS-es korlát is világokkal jobb érzésű lenne ennél. Gyanítom, hogy a játék streaming rendszere okoz itt komoly problémákat. Nem értem, hogy ez a cím [Arkham Asylum] miért fut ilyen rosszul, figyelembe véve a 2009-es évjáratát és a szűkös beltéri környezetet. Ezen a ponton a Batman: Arkham trilógiát kudarcnak kell jelölnöm. Egyik játék sem felel meg az elvárásoknak, az Arkham Knight pedig egyszerűen borzalmas,” mondja a videóban Mackenzie.

Úgyhogy hadd jellemezzük egyetlen szóval a kollekciót: LOL.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu