Dragon Age: Dreadwolf: a BioWare bízik az idei megjelenésben!

A fejlesztők állítólag nem terveznek 2025-ös megjelenéssel, így a Dragon Age új része is felbukkanhat az idei RPG-felhozatalban.

 

2024-ben lesz pár nagy RPG, ugyanis a Final Fantasy VII Rebirth, a Dragon’s Dogma 2, illetve az Avowed is az év folyamán fog megjelenni. Ehhez csatlakozhat a BioWare régóta bejelentett (és koncepciójában többször is áttervezett!) Dragon Age: Dreadwolf is, amiről Jeff Grubb a Game Mess podcaston beszélt, és szerinte a játék valamikor a nyáron fel fog bukkanni.

Grubb nem tudja, hogy mikor fogja az Electronic Arts megmutatni, de bármikor emellett dönthet a kiadó, és úgy tudja, hogy 2024-ben meg is fog jelenni a játék, mert a BioWare fejlesztői eléggé biztosak ebben, de ez nem garancia a 2024-es rajtra. Lehet, hogy aztán átcsúszik 2025 elejére (mostanában sok remek alkotás bukkan fel egy naptári év első három hónapjában), de belsőleg az elvárás továbbra is 2024 lehet. Csak ne siessék el a fejlesztést, ahogy ezt tették az Anthemmel és a Mass Effect: Andromedával!

Furcsának tűnik elsőre a BioWare megközelítése, hogy csak néhány hónapot tart a játék bemutatója és megjelenése között, de talán az a stúdió célja, hogy ne nagyon mutassanak meg túl sokat belőle, hogy a közönség a mélyvízbe ugorhasson az RPG megjelenésekor. Ezt a taktikát követte nemrég egy másik, az Electronic Arts által kiadott játék is. Először 2022 decemberében láttuk a Star Wars Jedi: Survivor játékmenetét, és néhány hónap múlva már el is jutott a boltokba a Respawn Entertainment alkotása, ami folytatást is kap, viszont nemrég írtuk, hogy a Star Wars FPS-projektjüket törölte a kiadó a cégen belül megejtett 5%-os leépítés következtében.

A Dragon Age: Dreadwolf PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re lett bejelentve, és talán idén megjelenik, de legkésőbb 2025-ben már biztosan a kezeink között lesz a franchise új epizódja, ami után a Mass Effect 4 fejlesztésére áll át a BioWare.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu