Endurance Motorsport Series: maratoni versenyek a Kylotonntól [VIDEO]

Unlimited Solar Crown-on dolgozik, hanem egy másik versenyágban is megmérettetik magukat.

 

Az állóképesség az egyik legigényesebb és legátfogóbb követelmény a motorsportban. Ebben a sportágban, jobban, mint más sportágakban, a siker kulcsa a tökéletes csapatkoordinációban rejlik. Az Endurance Motorsport Series segítségével ezt nemcsak a versenyző szerepében tapasztalhatjuk meg, hanem a boxok szívében is, versenymérnökként. Az Endurance Motorsport Series egyedülálló játékmenetet biztosít, amelyben a döntéseink és a versenystratégiánk az eseményekhez (incidensek, időjárás stb.) való igazítása ugyanolyan fontos, mint a vezetési képességünk. A sebesség és a következetesség közötti legjobb egyensúlyt kell megtalálni a győzelemre való törekvésünk során.

A versenyek időtartama által jelentett valódi kihívás mellett az endurance versenyek egyik kiemelkedő jellemzője, hogy több osztályúak. A nagy autógyártók legjobb Hypercar, LMP2 és GT versenyautóinak választékából választhatunk. A kifejezetten motorsport-szimulációra kifejlesztett KT Engine segítségével fejlesztett Endurance Motorsport Series valósághű vezetést kínál, és hűen reprodukálja a világ néhány legendás pályáját.

Tehát igen, ezúttal nem rally, illetve nem a Forza Horizonhoz hasonló (részben offroad) élmény készül a Kylotonnál, hanem a hosszabb időtartamú futamokra koncentrál a stúdió. Ilyesmire gondoljunk mint a legendás 24 órán át tartó verseny Le Mansban, de Spa-Francorchampson is megrendeznek egy teljes napon át tartó körözést. Ennyi idő alatt bizony sok dolog romolhat el az autóban, vagy az időjárás is beleszólhat a tervekbe. És ezúttal nem csak a versenyzés lesz a fontos, hanem az is, hogy mennyire vezetünk óvatosan (vagy sem), ugyanis akár még az is fontos lehet, hogy a pilótánk mennyire fitt, ugyanis neki is elvileg pihennie kell. A kerékcsere és tankolás során tehát akár a versenyzőcserét is meg kellene ejtenünk. Majd meglátjuk, hogy ezt is beépíti-e a Kylotonn a játékába.

Az Endurance Motorsport Series 2025-ben fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu