Street Fighter 6: bemutatkozó előzetest kapott egy régen várt karakter! [VIDEO]

A Street Fighter 6 következő játszható karaktere, Akuma új trailerben mutatkozik be. Idén „tavasszal” érkezik valamikor.

 

 

A Capcom megosztotta az első trailert a Street Fighter 6 következő játszható harcosáról, Akumáról, aki valamikor idén „tavasszal” csatlakozik a játék folyamatosan bővülő kínálatához.

Akuma lesz az SF6 22. játszható karaktere, Ed múlt havi érkezése után. A visszatérő harcos – aki az 1994-es Super Street Fighter 2 Turbóban debütált a sorozatban rejtett főnökként – egy kicsit átalakul.

Akuma – Ryu és Ken mesterének, Goukennek az öccse – sok más visszatérő karakterhez hasonlóan az SF6-ban is feltűnő új külsőt kap. Az egykor vörös sörénye most fehér hajzuhataggá változik.

 

 

Street Fighter 6 Akuma

 

 

Amikor Akuma idén „tavasszal” csatlakozik a Street Fighter 6 kínálatához, a Fighting Ground módban lesz elérhető. Továbbá a World Tour módban is találkozhatunk vele mesterként. A játékosok a tanítványává válhatnak és küldetésekbe kezdhetnek. A World Tourban lehetőség lesz meglátogatni a Gokuento színpadát – ahogyan azt Akuma fenti leleplező trailerében láthatjuk.

A Capcom szerint új, hanggal kapcsolatos funkciók és Battle Hub események várhatók az Akuma érkezését kísérő frissítés részeként. Utóbbi hivatalosan is az SF6 első évének tartalmainak végét jelenti. Takayuki Nakayama igazgató szerint a második év munkálatai már folyamatban vannak.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu