Prince of Persia: The Lost Crown: íme, itt a frissítési ütemterv – rengeteg újdonság várható!

A Ubisoft nemrég megjelent 2D-s akció-platformere, a Prince of Persia: The Lost Crown megjelenés utáni ütemterve nyilvános. Új funkciókat és sztori DLC-t terveznek a játékhoz…

 

 

A Prince of Persia: The Lost Crown, a Ubisoft klasszikus franchise-ának 2D-s metroidvania változata a frissen bejelentett post-launch roadmap részeként számos új tárgyat, funkciót és egy sztori DLC-t kap. A januárban megjelent Prince of Persia: The Lost Crown a kritikusokat és a közönséget is lenyűgözte gördülékeny, kihívásokkal teli platformjátékával, kielégítő 2D-s harcával és kifogástalanul megtervezett bossharcaival, és elragadó kritikákat kapott, és a 2024-es év játékának egyik legkorábbi esélyese.

A tavaly nyáron a Ubisoft Summer Game Fest bemutatójának részeként bejelentett Prince of Persia: The Lost Crown sok rajongót meglepett, hiszen a Prince of Persia: The Sands of Time remake-jétől azt várták, hogy ez lesz az a cím, amely visszahozza a franchise-t a köztudatba.

Ám a zűrös fejlesztés és a többszöri késés miatt a Sands of Time remake még mindig nem jelent meg. A TLC remek szórakozásként szolgál a Prince of Persia rajongók számára, akik a 2003-as klasszikus újjáélesztésére várnak. A játék a Ubisoft Montpellier első nagyobb játéka egy ideje. Hiszen a közkedvelt Rayman-stúdió az elmúlt évtizedet kisebb címekkel töltötte.

Most, közel két hónappal a megjelenés után, a Prince of Persia: The Lost Crown a Twitteren mutatta be a meglepő, 2024-es év hátralévő részére vonatkozó, megjelenés utáni terveit. Március 30-tól kezdve a Warrior’s Path frissítéssel a játék kap egy speedrun módot. Továbbá egy permadeath módot és új ruhákat a játék főhősének, Sargonnak. Később tavasszal a TLC egy Boss Attack nevű boss rush móddal bővül. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a játék minden egyes boss csatáját újra és újra végigjátsszák anélkül, hogy újra végig kellene játszaniuk a teljes játékot. A Boss Attack frissítés még több Sargon-öltözetet is tartalmazni fog.

 

A Prince of Persia: The Lost Crown megjelenés utáni tartalma:

  • Speedrun mód – március 20.
  • Permadeath mód – március 20.
  • Boss Rush mód – 2024 tavasza
  • Divine Trials kihívások – 2024 nyara
  • Történet DLC – 2024
  • Új Sargon-ruhák
  • Új amulettek

 

A nyáron a The Lost Crown rajongói számíthatnak a Divine Trials frissítésre, amely új harci, puzzle és platform kihívásokkal bővíti a játékot. Azt nem tudni, hogy ezek a további kihívások a játék amúgy is nagy méretű térképéhez lesznek-e hozzáadva. Vagy pedig egy menüben keresztül lehet majd elérni őket. Ettől függetlenül a TLC legnehezebb pillanatai közé tartoznak a rejtvények és a platform kihívások. Így a hardcore rajongók még több ilyen kihívásra számíthatnak idén nyáron. A Divine Trials emellett több amulettet is ad a játékhoz, valamint Sargon több külsőt is kap. Végül a játék 2024-es útiterve egy, az év későbbi szakaszában érkező sztori-DLC-vel zárul.

Mivel további részleteket nem árultak el, érdekes lesz tudni, hogy ez a DLC a Mount Qaf új területein fog-e játszódni, vagy egy teljesen új helyszínt vezet be.

Meglepő, hogy egy egyjátékos 2D-s akció-platformer kap egy megjelenés utáni útitervet. Ezeket általában az AAA online szolgáltatású címek számára tartják fenn. A Prince of Persia: The Lost Crown rajongók számára, akik kíváncsiak a DLC-re, valószínűleg a Ubisoft a várható Summer Game Fest bemutatóján tervez egy rendes leleplezést.

Forrás: X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu