Nightingale: a fejlesztők csalódottsága ellenére sem tudni, mikor jön az offline mód!

Az Inflexion Games szerint most a csapat a neo-viktoriánus korszakban játszódó játék következő fázisának terveit építik, de ennek ellenére sem tisztáztak néhány dolgot aa Nightingale bővülésével kapcsolatban.

 

Három hete, február 20-én jelent meg korai hozzáférésben (early accessben) a Nightingale, de (ahogy ez egyfajta szomorú trend lett) ez a játék is problémákba futott a szerverekkel. A helyzeten sokat rontott az állandó internetkapcsolat-szükséglet még akkor is, ha szólóban játszunk. A Steames értékelések gyorsan lezuhantak a közepes (Mixed) kategóriára, és az egyidejű játékosok száma is csökkenni kezdett (de még mindig ezrek nyúzzák az Inflexion játékát). A csapat nem adja fel, és erről Aaryn Flynn, a stúdió vezetője beszélt, elismerve, hogy bizony a játék állapotával kapcsolatban ők sem elégedettek, de nem fogják feladni, és a Nightingale-t ki fogják javítani:

„Sok időt töltöttünk azzal, hogy olvastuk a benyomásaitokat az interneten, végigjártuk a Discordot, néztük a streameket, és terveket készítettünk a játék következő fázisára vonatkozóan. Ennek ellenére van néhány dolog, amivel nem vagyunk elégedettek a játékkal kapcsolatban, legyen szó a hálózati kapcsolat megszakadásáról, néhány hiányzó minőségjavításról, amit el szeretnénk érni, vagy más dolgokról a játékban, amik hiányoznak, vagy nem egészen ott vannak, ahol szeretnénk, hogy legyenek. Jelenleg is keményen dolgozunk azon, hogy ezeket a dolgokat megoldjuk, és hogy a lehető legjobb játékélményt nyújtsuk nektek. Ezzel kapcsolatban most egy javítást fogunk közzétenni, amely az egyik legnagyobb problémánkat, a hálózati kapcsolat megszakadását fogja kezelni. Igazán izgalmas, hogy ezt is megcsináltuk nektek,” mondta Flynn.

A következő néhány hét során a jelenlegi játékélmény finomhangolására törekednek, állítja Mariibel Diaz, a stúdió közösségi koordinátora. Bugjavítás, a játék kiakadásával és hálózati hibáival kapcsolatos nyomozás, kiegyensúlyozás, és a kiskapuk bezárása – ezekkel fogja tölteni az időt az Inflexion Games. A lények MI-jét javítanák, több NPC-s funkciót és fegyvert adnának a játékhoz, módosítanák az építési rendszereket, és offline módot is hoznának a következő hónapok során.

Az olyan rendszerek, amik egyes játékosoknak a legjobb fegyvereket és felszereléseket tették elérhetővé úgy, hogy azoknak nincs helye a Nightingale jelenlegi verziójában, el lesznek távolítva egy frissítéssel. Addig is Steph Herman, a közösségi menedzser arra kérte, hogy nyilvánosan ne használják ezeket, és legyenek figyelemmel a játékosokra.

„Az életminőségi frissítésekkel is foglalkozunk, amelyek nem igényelnek hosszú átfutási időt, de nagy hatással lesznek a játékosokra. Ezek közé tartoznak az olyan dolgok, mint a gyors válogatás a raktárba, a raktárból való kraftolás és annak sorba állítása, valamint az a képesség, hogy az esszenciakereskedőkkel való találkozás után tárgyakat vásárolhassatok az útmutató könyvetekből. Az offline mód a középtávú kategóriába tartozik, mert sok munkával jár. Például a játék munkaterhelése jelenleg a szerverek és a számítógéped között oszlik meg. Tehát meg kell néznünk, hogy a gépek hogyan fogják kezelni mindkettő munkáját. Még nagyon az elején vagyunk ennek a munkának, és nem tudunk határidőket meghatározni, de tudjátok, hogy dolgozunk rajta,” mondta Diaz.

Szóval lesz még min dolgozniuk.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu