Xbox Game Pass: a 2024 márciusi második frissítés

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása hamarosan ismét bővülni fog, és az érkező játékok közül egyet már jóval korábban megerősített a redmondi cég; ez az első fecske a nemrég bekebelezett újabb kiadótól származik.

 

Már elérhető a Lightyear Frontier (még fejlesztés alatt áll, ugyanis a Game Preview program része; Xbox Series, PC, felhő), illetve az MLB The Show 24 (konzol, azaz Xbox One, Xbox Series; felhő). A mai nap érkezik a The Quarry (konzol, felhő), holnap az Evil West (konzol, PC, felhő), 26-án a Terra Invicta (Game Preview; PC), 28-án a Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged (konzol, PC, felhő), az Open Roads (konzol, PC, felhő; Game Pass-debütálás, azaz friss megjelenés), illetve a régebben már beharangozott Diablo IV (konzol, PC; később több Activision Blizzard címre is számíthatunk). Április elsején az Ark: Survival Ascended (Xbox Series, PC, felhő), másodikán pedig a Superhot: Mind Control Delete (konzol, PC, felhő; visszatérés a Game Passra), illetve az F1 23 (felhő; EA Play) érkezik a szolgáltatásra.

Emlékeztetőképp a Microsoft az NBA 2K24-re (konzol, felhő) hívta fel a figyelmet. DLC-k, frissítések tekintetében két dolgot közölt a redmondi vállalat: a Fallout 76: America’s Playground mellett a The Elder Scrolls Online: Scions of Ithelia érkezik. Utóbbit a Game Pass-előfizetők 10%-os kedvezménnyel érhetik el, és igen, érdekes, hogy mind a két esetben a Bethesda játékáról van szó (és ez a kiadó is a Microsofté…).

Három Xbox Game Pass Ultimate perk van. A Persona 3 Reloadhoz ingyen elérhetik az Expansion Pass-t, a Super Animale Royale-ban a Spring Perks Pack várható, a Smite pedig a Netherbeasts Perket kínálja. Végezetül három játék van, ami március 31-én távozik. Ezek az alábbiak: Hot Wheels Unleashed (konzol, PC, felhő; mivel 28-án a második rész fellép a szolgáltatásra, érthető a váltás), Infinite Guitars (konzol, PC, felhő), illetve MLB The Show 23 (konzol, felhő; itt is jön az idei rész a helyére).

Egész erős frissítés.

Forrás: Gematsu, Microsoft

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu