Egy meghökkentő PS Plus bug miatt bizonyos játékosok két játékot játszanak egyszerre! [VIDEO]

Furcsa hiba érinti a Sony PS Plus szolgáltatásán keresztül játszani próbáló játékosokat, ami miatt egyszerre több játékkal is játszanak.

 

A Sony PlayStation Plus előfizetési szolgáltatását érintő szokatlan hiba hatással van a szolgáltatáson keresztül játékokat játszani próbáló játékosokra. A hiba, amely a PS4 és PS5 PS Plus-t használó felhasználókat egyaránt érinti, úgy tűnik, hogy egyszerre két játékot indít el ugyanazon a konzolon, annak ellenére, hogy ez a képesség nem natív a konzolokon.

 

A játék-előfizetési szolgáltatások elég hosszú utat tettek meg a PS3 és Xbox 360 generáció kezdetei óta. Az akkori korlátozott kínálathoz képest a platformszolgáltatások olyan dolgokat kínálnak, mint az ingyenes játékkönyvtárak, az online játék és a felhőszolgáltatások, hogy meggyőzzék a játékosokat a rendszeres fizetésre. Az utóbbi időben a Sony az online játékstreaming felé fordult, hogy nagyobb értéket nyújtson a játékosoknak, mivel a PS Plus-előfizetések ára nemrégiben egyes területeken megemelkedett. A PS Plus előfizetés prémium szintje különböző klasszikus játékokat kínál online streamelésre PS4 és PS5 konzolokra.

 

A PS Plus hiba miatt a játékos egyszerre két játékkal játszik

 

Ebben a PS Plus online streaming környezetben találkozott a Reddit-felhasználó TheLeftBoy egy bizarr hibával, amely a PS Plus-t érinti. TheLeftBoy a Star Wars The Force Unleashed 2 című jedi akciójátékkal próbált játszani a szolgáltatáson keresztül. De a Starkiller-saga helyett, aki a Star Wars-franchise egyik legerősebb jedije lehetett, TheLeftBoy egy teljesen más játék furcsán villódzó címképernyőjét látta: Sly Cooper: Thieves in Time, amely eredetileg 2013-ban jelent meg PS3-ra.

 

Help I just wanted to play the force unleashed II on PlayStation plus =(
byu/TheLeftBoy inplaystation

 

A szokatlan PS Plus-hiba a Sly Cooper címképernyőjének súlyos villódzását okozta TheLeftBoy The Force Unleashed 2 játékának egészén, ami szinte játszhatatlanná tette a játékot. TheLeftBoy elmondta, hogy végül a játékból való kilépéssel és újraindítással oldották meg a problémát, de a furcsa hibáról készült felvételeik felkeltették a PlayStation subreddit felhasználóinak figyelmét. Néhány játékos aggódott, hogy az állandó villódzás veszélyt jelenthet a fényérzékeny játékosok számára, akik például epilepsziában szenvednek, ami egyeseknél rohamokat válthat ki, ha gyors villanásokkal és erős fényekkel szembesülnek. Még az olyan nagy franchise-okban is vannak olyan hibák, mint a Call of Duty, amelyek hatással lehetnek az epilepsziás felhasználókra.

Másokat szórakoztatott a hiba, és azzal viccelődtek, hogy a Sony tudatalatti üzeneteket küldött a PS Plus előfizetőknek, hogy „agymosással” rávegye őket a Sly Cooper játékra. Néhányan azt mondták, hogy más játékok PS Plus-on keresztüli streamelése közben találkoztak a hibával. Az egyik játékos a God of War klasszikus verziójának PS5-ön keresztüli lejátszása közben találkozott a hibával, és a hiba elég súlyos volt ahhoz, hogy nem tudott semmilyen PS Plus játékot streamelni, és kénytelen volt a Sony technikai támogatásához fordulni megoldásért. Bár a játékstreaming sokat fejlődött az elmúlt években, a TheLeftBoy és mások által tapasztaltakhoz hasonló meghibásodások és hibák kellemetlen ráncokat vetnek a cégek elképzelésébe a felhőalapú jövőről, ahol a játékosoknak nem kell helyi gépekre támaszkodniuk a játékhoz.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu