Ilyen PlayStation 2-t még nem láttatok: ultra-ritka konzolt villantott egy rajongó!

TECH HÍREK – A PlayStation 2 konzol egyik rajongója megosztja velünk a klasszikus játékgép egy hihetetlenül ritka változatát, ami úgy fest, mint egy játékautó…

 

 

A játékrajongók gyakran találnak és mutatnak be ritka gyűjtői darabokat. Egy játékos most olyan PlayStation 2 konzolt mutatott be, amelyet úgy alakítottak ki, mint egy autót a Need for Speed: Most Wanted című játékból! A Need for Speed játék franchise a PS2 egyik alapdarabja volt. Ez a hihetetlen konzol az egyik legritkább gyűjtői darab az autóversenyzés és a játékok rajongói számára.

Az először 2000. október 26-án megjelent PlayStation 2 volt a Sony második konzolja, amely a Microsoft Xbox és a Nintendo GameCube közvetlen versenytársa volt.

A PS2 minden idők egyik legkelendőbb videójáték-konzoljává vált. Ráadásul az egyik legimpozánsabb és legkedveltebb játékkönyvtárral büszkélkedhetett minden platform közül. A rajongók a mai napig dicsérik a PS2-t.

A PlayStation-rajongó LTRace megosztott egy fotósorozatot, amelyen egy egyedi, autó alakú PlayStation 2 látható. Az eszközt eredetileg a Need for Speed: Most Wanted promóciójához tervezték. A Spiritplayers által gyártott, autó alakú PS2-t a németországi Leipzig Games Convention kiállításon használták bemutató darabként. A konzol bekapcsolásához egy kis autókulcsot használnak. A lemezolvasó pedig a motorháztető alatt található, ahol az autó motorja lenne. Ebből az esztétikus konzolból csak ez az egy készült. Így hihetetlenül ritka darab, amelyet sok gyűjtő keres. A retró PlayStation 2 árucikkeket gyakran megosztják a közösséggel, bár ennek a Need for Speed PS2-nek a jelenlegi állapota és holléte továbbra is rejtély.

 

A PlayStation 2 továbbra is kedvelt konzol

 

Miközben a konzolfejlesztők továbbra is a jövőbe tekintenek, sok rajongó szívesen tér vissza a múltba, és élvezi a retro-játékok nyújtotta szórakozást. Az eredetileg PS2-re kiadott játékok hatalmas könyvtára miatt sok játékrajongó számára értékes konzol. A játékosok gyakran találnak felújított modelleket, amelyeken kedvenc régimódi játékaikat játszhatják. A konzolon született ikonikus franchise-ok fenntartják a rajongók érdeklődését a modern közönség körében. Néhány klasszikus sorozat még remake-eket és remastereket is kiérdemelt.

A PlayStation 2 hihetetlen kritikai és kereskedelmi sikert ért el, és sokan még mindig minden idők egyik legjobb videójáték-konzoljának tartják.

A feltörekvő fejlesztők játékai évről évre bővítették a PS2 játékkönyvtárát. Ez számos jelenlegi AAA-stúdió növekedéséhez járult hozzá. A legendás játékoktól kezdve az egyedi konzol-akciókig a PS2 korszaka a rajongók körében generációk óta kedvelt marad.

Forrás: Reddit

Ultra Rare Playstation 2 NFS Most Wanted Edition
byu/LTRace inplaystation

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu