Final Fantasy VII Rebirth: a Square Enix ki fogja javítani a „platinagátló” bugot!

A japán kiadó elismerte, hogy az egyik mellékküldetés valóban hibás lett az RPG frissítéseinek egyikének köszönhetően, és mivel ez a maximalista játékosok számára okoz egy-két kellemetlen percet, hamarosan ki fogja javítani a bugot.

 

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a Final Fantasy VII Rebirth jelenleg csak azoknak tudja dobni a platina trófeát, akik a játékot lemezesen vásárolták meg (ez ugyebár két Blu-ray lemezt takar), ugyanis kiderült, hogy a megjelenés óta kiadott egyik patch elrontotta az egyik mellékküldetést. Ennek neve Can’t Stop, Won’t Stop, és a G-Bike motoros játéktermi szimulátor legmagasabb pontszámát érinti. Ez a bug jelenleg magára a pontszámra vonatkozik. Nem regisztrálja megfelelően az általunk elért eredményt, ebből adódóan nem tudjuk megdönteni a kitűzött rekordot, és mivel a mellékküldetéshez szükséges a pontszám elérése, így a platina trófea is megszerezhetetlen ebben a pillanatban azoknak, akik a PlayStation Store-ról, azaz digitálisan vásárolták meg a Final Fantasy VII remake projekt második felvonását.

Emiatt gondolnánk, hogy a Square Enix mihamarabb ráállít pár fejlesztőt a bug megoldására, nem? Tévedtünk. Már egy hete, hogy írtunk a bug felbukkanásáról, így már közel másfél hete a Final Fantasy VII Rebirthben lehet a hiba, és mivel ez a japán kiadó egyik nagy kaliberű játékának tekinthető, kissé furcsa, hogy a Square Enix csak április negyedikén jutott el oda, hogy erről egy tweetet írjon! Ezzel egyrészt elismerte a cég a bugot, másrészt pedig azt is, hogy kissé lustán állnak hozzá.

„Tudomásunk van egy problémáról, amely megállítja a Can’t Stop, Won’t Stop mellékküldetés előrehaladását. Ezt a tervek szerint a következő patch során javítjuk. Őszintén elnézést kérünk az ezzel járó kellemetlenségekért. Köszönjük a türelmeteket és támogatásotokat, amíg dolgozunk a probléma megoldásán,” írta a Square Enix.

Ha nem csal az emlékezetünk, a Can’t Stop, Won’t Stop a Final Fantasy VII Rebirth 12. fejezetében bukkan fel, tehát a játék vége felé. Ha még nem tartunk ott és kell a platina trófea, pihentessük a játékot.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu