Ilyen lehet a Star Wars és a Dead Space találkozása?! Íme a Deathtroopers! [VIDEO]

A Star Wars: Deathtroopers egy ígéretes, Dead Space-ihlette túlélő horror, amit most mindannyian kipróbálhatunk!

 

 

Lehetne érvelni amellett, hogy a zombik mindenen képesek javítani egy keveset. Az biztos, hogy mindent, amit tudsz, a feje tetejére állítanak. Pontosan ez a helyzet ezzel a Star Wars-univerzumon alapuló, rajongók által készített játékkal. A Star Wars: Deathtroopers nem csak a Dead Space szellemi örököse, de valami egészen új a híres space fantasy univerzum számára.

A Star Wars kánonban nincs túlélőhorror, és ez nagy kár. Tekintve, hogy a galaxis olyan hatalmas, az ember azt várná, hogy legyen néhány elég ijesztő helyzet, amibe a játékosok kerülhetnek. Ezt a problémát orvosolja tehát ez az Itch.io-n elérhető projekt. A Star Wars: Deathtroopers lényegében egyesíti a Star Wars és a Dead Space játékokat.

A játékosok visszajelzései erről a túlélőhorrorról általában pozitívak. Elvégre ez egy érdekes fordulat a sci-fi klasszikushoz. Mit tennél, ha a rohamosztagosok zombikká változnának? Hirtelen a galaxis leghaszontalanabb katonái valódi fenyegetéssé alakulnak.

Ha végignézed az alább látható trailert, kiszúrhatod az élőhalott Darth Vadert, ami különösen hátborzongató, és őszintén szólva, nekünk igencsak bejön a projekt.

Azok a játékosok, akik már kipróbálták a játékot, dicshimnuszokat zengenek róla. Olyanokat mondván, mint „imádom a koncepciót” vagy „Ez a játék TÉNYLEG dögös”. Ez azt mutatja, hogy rengeteg lehetőség van a franchise számára, amit a rajongók felfalnának, ha lehetőségük lenne rá. Hogy a Disney megengedne-e egy érettebb játékot, ami a sötét oldal még sötétebb oldalára koncentrál, az valószínűtlen. Ám legalább ha ezek a rajongói projektek képesek egy új élményt adni nekünk, rajongóknak.

Még zombik nélkül is jól illene a franchise-hoz egy Dead Space-stílusú játék hátborzongató idegenekkel és fenyegető veszélyekkel. Egy magányos csempész vagy egy fiatal Jedi, akinek szembe kell szállnia a leselkedő veszéllyel, elképesztő lenne. Egyelőre együtt tudunk élni a zombis rohamosztagosokkal, bár felmerül a kérdés, hogy ha rajtuk van a sisakjuk, átrághatják-e magukat rajta, hogy eljussanak az agyunkhoz? Egyébként eléggé biztonságban érezhetnénk magunkat, nem?

Forrás: Itch.io

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu