Végre látjuk, milyen lesz a Joker 2 – íme az első kedvcsináló előzetes! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Joker 2 célja, hogy a pénztáraknál is megismételje az elődje sikerét – még idén ősszel érkezik!

 

 

Azt gondolhatnánk, miután 2019-ben megnéztük a Jokert, hogy ez a film nem más, mint egy független történet. A Warner Bros.-nak azonban körülbelül 1074 millió dollárnyi oka volt arra, hogy visszatérjen Todd Phillips Gothamjába, markáns társadalmi háttérrel. Ma, április 10-én kezdünk bizonyítékot szerezni arra, hogy a film mögött talán valami több van, mint a zsebek feltöltésének egyszerű vágya. Megérkezett a Joker 2 első előzetese!

Ahogy azt egy hete bejelentették, a filmstúdió ma megosztotta a Joker 2 – vagyis hivatalos címén Joker: Folie à Deux – első előzetesét.

Ebben vethetjük az első pillantást a film főszereplőire. Joaquin Phoenix visszatér Arthur Fleck karakteréhez, akit ezúttal a mindig karizmatikus Harley Quinn (Lady Gaga) kísér az Arkham Asylumból.

 

 

Joker 2

 

 

Nagyon úgy tűnik, hogy a zene legalább olyan fontos lesz, mint az akció. Korábban már 15 licencelt dalról is szó esett a film kapcsán, de az előzetesből is kiderül, hogy lesz ennél több is. Valójában az amerikai MPA-tól tudjuk, hogy ez egy „felnőttfilm” lesz: szélsőséges erőszak pillanataival, folyamatos trágár beszéddel, némi szexualitással és rövid meztelenséggel.

A Joker: Folie à Deux október 4-én kerül a mozikba, tehát öt évvel az első része után. Ez lesz az egyetlen Warner Bros. & DC termék ebben az évben a mozikban.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu