Joker 2: újabb kulisszák mögötti felvételeken tűnt fel Lady Gaga Harley Quinnje!

MOZI HÍREK – Joaquin Phoenix Arthur Fleckje és Lady Gaga Harley Quinnje láttán úgy érezhetjük, a Joker 2 – hivatalos címén Joker: Folie à Deux – egy abszolút kötelező filmnek tűnik.

 

 

Miközben a DC univerzum új korszakba lép, a Joker 2 rengeteg okot ad a rajongóknak arra, hogy izgatottan várják a filmet. Minden egyes forgatási fotó valami újat ígér Lady Gaga és Joaquin Phoenix karakterei számára.

Miután Lady Gaga Harley Quinnhez készült karakter-terveit először felfedték, újabb kulisszák mögötti képek mutatják meg, hogyan néz ki Gotham, miután Arthur Fleck élőben meggyilkolta Murray Franklin tévés műsorvezetőt.

Korábban kiszivárgott fotókon Phoenix és Lady Gaga az utcán forgatta a saját jeleneteit. Most azonban újabb részletek kezdenek napvilágot látni a képregények egyik leghírhedtebb és legzavarosabb kapcsolatáról.

A brazil DC-rajongói fiók, mundodadc Instagram-posztjában a Joker 2 Gotham Examiner borítójáról kiderül, hogy a sajtó az Arkham legdögösebb párosával foglalkozik. A fiktív újság a két főszereplő képét „Crazy in Love” felirattal jeleníti meg. Eközben Dr. Harleen Frances Quinzel börtönfotóját láthatjuk. Az újság érdekessége, hogy Joker és Harley Quinn kapcsolata nyilvánosságra került. Ez talán egy olyan jelenetre utal, ami azután játszódik, hogy Arthur kiszabadul az intézetből.

Egy másik rajongói fiók (ojodelciervo) posztolt fotókat Phoenixről, amint a karaktere hétköznapi ruhákat viseli. Rendőrök veszik körül, így lehet, hogy megpróbálja kerülni a feltűnést. Az újságfotót egy olyan felvétel egészíti ki, amelyen Lady Gaga egy véletlenszerűen az utcán álló nővel csókolózik. Ugyanazzal, aki a korábban említett címlapot tartja. Mindez Harley Quinn személyiségétől nem áll távol. Az említett poszthoz feltöltött fotók némelyikén a rajongók egy Arthur szabadon bocsátását követelő tüntetőnek tűnő embert és egy bohócjelmezes férfit is elcsíphetnek. Ez nem meglepő, elvégre a Joker úgy zárult, hogy a várost a Fleck rögtönzött beszéde által kiváltott zavargások forgatták fel.

Mindezen állóképek mellett más, az interneten felkerült fotók is bizonyítják, hogy Two-Face alteregója, Harvey Dent létezik Todd Phillips 1980-as évekbeli Gothamjében.

A DC-rajongóknak azonban ezt nem szabad többnek venniük, mint egy easter eggnek. Tekintve, hogy Joker világa többnyire elszakadt Batmantől. Ez azt jelenti, hogy a The Flash után is van mit várni, mielőtt James Gunn tervei megvalósulnak a Warner Bros. műhelyében.

Forrás: Instagram (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu