A Joker 2 operatőre szerint Lady Gaga „tökéletes” választás volt Harley Quinn szerepére

MOZI HÍREK – Lady Gaga alakítja majd Harley Quinnt a Joker 2-ben, és az operatőr szerint tökéletesen illik a Joaquin Phoenix-fémjelezte film folytatásához.

 

 

Joker minden idők egyik legnépszerűbb képregényfigurája lett könnyedén, és a csillaga Joaquin Phoenix filmjével emelkedett. Lady Gaga csatlakozott a Joker 2 szereplőgárdájához, állítólag Harley Quinn szerepében. Az operatőr, Lawrence Sher nemrég elismerően nyilatkozott Gaga szereposztásáról.

A Joker: Folie à Deux című filmet nagy várakozás előzi meg: sokan azt hitték, hogy a folytatás soha nem fog elkészülni, miután a színfalak mögötti vitákból kiszivárgott ez-az.

A The Hollywood Reporterrel beszélve a Joker 2 operatőre, Lawrence Sher csak nagyszerű dolgokat osztott meg Gaga Harley Quinnjéről a Joker 2-ben. „Nagyon jól fog illeszkedni a filmbe, és hasonló varázslatot fog teremteni, mint amit Joaquin hozott magával” – kezdte az operatőr. „A kettőjük kombinációja pontosan az lesz, amit remélünk, ami izgalmas, és minden nap varázslatot találunk majd a forgatáson. Remélhetőleg egy kis őrület is lesz benne. Szeretjük, ha van egy kis káosz”.

A Joker 2 az első film eseményeit követi majd, és azt fogja folytatni, amit a rajongók imádtak benne. Az új film több újdonságot hoz be, mindenekelőtt Harley Quinn csatlakozásával. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz Bruce Wayne szerepe, vagy hogy mennyi idő telt el az eredeti film óta. A Joker a maga módján alakította Gotham világát. Sokkal földhözragadtabbá tette azt, mint amit a képregényrajongók megszokhattak, mégis nagyon szerették. Ezzel együtt nem tudni, hogyan fogják Harley Quinn előtörténetét bemutatni. Valószínű, hogy kihagyják a savas gödör-sztorit. Elvégre Joker eredettörténetét is újraírták. A karakter népszerűsége az évek során csak nőtt. Harley Quinn a jövőben visszatérhet a DCEU-ba.

A Joker nagyon népszerű, de egyesek azzal érvelhetnek, hogy a karaktert túlságosan is kihasználják.

Batmannek rengeteg gonosztevője van, akik közel sem kapnak elég fényt, mégis minden Batmannel kapcsolatos dologban mindig szerepelnie kell Jokernek, mintha minden cselekményben kulcsfontosságú lenne.

Mr. Freeze, Red Hood, Deathstroke, Clayface, Poison Ivy, Talia Al Ghul, a Ventriloquist és Scarecrow csak néhány Batman többi gonosztevője, akikre ráférne egy kis figyelem. Remélhetőleg a rajongók a jövőben többet láthatnak Gotham és a DC gazemberei közül.

Forrás: The Hollywood Reporter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu