Joker: Folie a Deux: a rendező közzétette az első fotót a filmből!

MOZI HÍREK – Todd Phillips, a folytatás rendezője megosztotta az első képeket Joaquin Phoenixről a Joker: Folie a Deux címszereplőjeként.

 

 

A Warner Bros. Discovery DC-s palettáját az elmúlt hónapok felfordulásai ellenére nagyon jó úton halad. Ezek közé tartozik a várva várt Joker folytatása is, amelynek főszerepében ismét Joaquin Phoenix alakítja a Batman-gonosz sötét, valósághű változatát. A Joker: Folie a Deux várhatóan csak 2024-ben kerül a mozikba. Azonban Todd Phillips rendező már most elkezdte hergelni a rajongókat azzal, hogy új képet mutat magáról a főszereplőről.

A Joker minden idők legnagyobb bevételt hozó R-besorolású filmje lett, amikor 2019-ben bemutatták: az első, amely átlépte az 1 milliárd dolláros bevételi határt, és a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjat is elnyerte.

Szinte azonnal elkezdtek beszélni egy esetleges folytatásról. Ám a Covid-járvány miatt sokáig kellett várni, mire hivatalossá váltak a dolgok. Az év elején jelentették be a film címét, valamint azt az információt, hogy a folytatás zenei témájú lesz. Sőt, Lady Gaga játssza majd a a másik főszerepet Harley Quinnként!

Miközben sok rajongó boldogan szolgáltatott fan art-értelmezéseket arról, hogy Phoenix Arthur Fleckje és Gaga Harley Quinnje hogyan nézhet ki az új filmben, Phillips rendező most az Instagram-fiókján keresztül adott egy nagyon korai képet a címszereplőről.

 

Joker 2: megtriplázott költségvetés és bonyolult táncjelenetek?!

 

Az eredeti Joker igen szerény 50 millió dollárból készült. Ám ez a folytatásban megváltozik, köszönhetően az első film hatalmas sikerének. A Joker: Folie a Deux a hírek szerint közelebb van a 150 millió dollárhoz. Ebből Phillips és Phoenix 20 millió dolláros részt követel magának, míg Lady Gaga 10 millió dollárt. Ez együtt már az első Joker teljes költségvetését teszi ki, ami rögtön sejteti, hogy miért szökött fel ennyire a büdzsé.

Az év eleji beszámolók részletezték a folytatás zenei orientáltságának lehetséges okát, azt állítva, hogy a film áthelyezi a fő hangsúlyt Arthur Fleckről. Továbbra is egy Fleckről szóló történet lesz, de Gaga Quinnjének szemszögéből mesélnék el. Akkor azt mondták: „Úgy tűnik, a Joker 2 nem is annyira egy Joker-film, hanem egy Harley Quinn-film… az ő szemszögéből. Azért musical, mert ő így látja a kapcsolatát Jokerrel”.

A két főszereplő mellett a Joker: Folie a Deux színészgárdáját is egy első osztályú társulattal töltötte fel, amely minden bizonnyal gondoskodik arról, hogy a film méltó gárdát adjon Oscar-díjas főszereplője mellé.

Brendan Gleeson lett az egyik legújabb név, aki csatlakozik Zazie Beetzhez, aki Sophie Dumond szerepét ismét eljátssza, Catherine Keenerhez és Jacob Loflandhez.

Ahogy Phillips a képaláírásban megjegyezte, ez még csak az első nap. Ez azt jelenti, hogy a rendező hamarosan újabb kulisszák mögötti fotókat oszthat meg a forgatásról. Addig is, minden bizonnyal úgy tűnik, hogy még több Arthur Flecket kapunk a Phoenixből. Nagyon érdekes lesz látni, hogyan fejlődik a karaktere az eredeti filmhez képest. A Joker: Folie a Deux 2024. október 4-én érkezik a mozikba.

Forrás: Instagram

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Todd Phillips (@toddphillips) által megosztott bejegyzés

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu