Star Wars Outlaws: íme a sztori-trailer és a megjelenés dátuma! [VIDEO]

A Ubisoft bemutatta a Star Wars Outlaws különleges kiadásait – sőt, az előrendelők hamarabb játszhatnak majd a játékkal!

 

 

Ha van játék, amely igazán nagy várakozásokat ébreszt 2024-re, az a Ubisoft ígéretes Star Wars Outlaws-ja, amelyhez végre megvan a megjelenési dátum és egy új sztori-trailer. Utóbbiból közelebbről is megismerhetjük, milyen veszélyekkel kell majd szembenéznünk a The Division alkotói által fejlesztett, nyitott világú akciójátékkal tarkított galaktikus kalandban. A nagy premierre választott nap? A meglepetés az, hogy nem kell az év végéig várnunk, hiszen az új Star Wars augusztus 30-án jelenik meg PC-re és konzolokra.

 

 

A Ubisoft hamarosan megjelenő Star Wars Outlaws nyílt világát az egyik legnagyobb Assassin's Creed-játékhoz, az Odyssey-hez hasonlítják.

 

 

Irány a Star Wars alvilága!

 

Az Outlaws története egy Kay Vess nevű fejvadászt követ, és mint ilyen, mellette fedezzük fel a Star Wars-univerzum alvilágát, ahol a galaxis legbefolyásosabb és legveszélyesebb bűnbandáival kerülünk kapcsolatba. Az ürügy? A rettegett bűnszövetkezet vezetője, Zerek Besh célkeresztjébe vette, és az egyetlen módja, hogy kiváltsa a szabadságát, ha „minden idők legnagyobb rablását hajtja végre”.

Ennek érdekében Kay és Nix a galaxis legveszélyesebb törvényen kívülijeivel köt üzleteket, növelve ezzel hírnevüket olyan bűnszervezetek között, mint a Pyke, a Hutt Kartell, a Crimson Dawn és egy új, kifejezetten a Massive által létrehozott frakció, amely az Ashiga klán névre hallgat.

Ráadásul, ahogy a trailerben is láthattuk, olyan Star Wars titánok is feltűnnek majd, mint például a gonosz Jabba, a Hutt.

Mint ilyen, ebben a sztori trailerben nem kapunk tisztán játékbeli jeleneteket. Ám elmondható, hogy sok ilyen pillanatot a Massive Entertainment látványos grafikai technológiájával örökítettek meg. Ebbe beletartozik a várakozásoknak megfelelően néhány lopakodós pillanat. Továbbá némi parkour, ahol még egy csáklyát is használhatunk a magaslatok eléréséhez. Sőt, még az űrben játszódó akciójelenetek is izgalmas csillagcsatákról álmodhatunk. Ezt már egy ideje megerősítették, és ígérték, hogy a Trailblazer fedélzetén nagyszerű lehetőségek nyílnak a világűr felfedezésére.

 

Világok, amelyeket a Star Wars Outlaws-ban meglátogatunk majd

 

A történetre fókuszáló teaser videóban bepillantást nyerhettünk a különböző bolygókba is, amelyeket gyalogosan vagy egy speeder fedélzetén járhatunk majd be, ahonnan ellenségeinket támadhatjuk meg. „Kay és Nix beutazzák a galaxist, hogy megszerezzék a végső csapáshoz szükséges nyersanyagokat és legénységet” – olvasható az ambiciózus, nyílt világú akciójáték hivatalos leírásában.

„Útjuk során új és ikonikus helyszínekre látogatnak el: Canto Bight, Kijimi, Tatooine, Akiva és Toshara szélfútta szavannái”, ez utóbbit a Massive Entertainment által a Star Wars Outlaws számára létrehozott világot.

Ha észrevettétek a trailerben, a főhős mellett egy kis lény is feltűnik. Nixnek hívják, és ahogyan az várható volt, ő lesz a legfontosabb szövetségesünk a Birodalom és a többi ellenség legyőzésében, akikkel szembe kell néznünk. Másrészt Vessnek lesznek más szövetségesei is, akik végül egy csempészbandát alkothatnak a főhős hajóján. Habár egyelőre nem tudunk róluk részleteket, a videó már bepillantást enged néhány lehetséges társába.

 

 

A hivatalos weboldal szerint a Star Wars Outlaws a PC-s játékok egyik legnagyobb terjesztőjét mellőzheti majd, amikor jövőre megjelenik.

 

 

Már az első DLC-ket is leleplezték!

 

Kiderült, hogy a Star Wars Outlaws a megjelenés után további tartalmakat is kap. Ezek egy része a Season Pass részeként érkezik. Ami viszont a Gold Editionben és az Ultimate Editionben is benne lesz. Most az is kiderült, hogy a Season Pass milyen tartalmakat tartalmaz. A Ubisoft honlapja megerősítette, hogy „két közelgő sztori-DLC-t tartalmaz”, egyéb újdonságok mellett, amelyeket alább mutatunk.

Ez „két, a megjelenés után érkező DLC”, amelyekben továbbra is „felfedezhetjük a Star Wars Outlaws világát, teljesen új történetekkel, küldetésekkel és felfedezésre váró területekkel”.

A bővítések tartalmát nem ismerjük, de nem lenne szokatlan, ha az egyik 2025-ben debütálna. Természetesen a megjelenés után játszhatunk majd egy exkluzív küldetést a ‘Jabba’s Gambit’-ről. A Season Pass tartalmaz egy „Kessel Runner karaktercsomagot is, amely további kozmetikumokat tartalmaz Kay és Nix számára”. Mindez és még sok más megtalálható a Ubisoft Store-ban.

Forrás: Ubisoft, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu