Dead Space 2 Remake: most akkor dolgoznak rajta, vagy mégsem…? [VIDEO]

Az Electronic Arts szerint Jeff Grubbnak a Dead Space 2 Remake-re vonatkozó információi „nem helytállóak”.

 

 

A pletykák a videójáték-ipar gyakori és elkerülhetetlen elemei. Sok bennfentes van az iparágban, akik exkluzív információkkal rendelkeznek, és Jeff Grubb az egyik legismertebb. Időnként roppant meggyőző pletykákat generálnak a közösségben, pedig a valóságban ezek teljesen hamisak. Jelen esetben az Electronic Artsról és egy még be sem jelentett játékról, a Dead Space 2 Remake-ről lesz szó.

Néhány órával ezelőtt Jeff Grubb a Giant Bomb rendszeres műsorában rámutatott, hogy az Electronic Arts elkezdte a Dead Space 2 Remake fejlesztését.

„A Dead Space 2-n dolgoztak, és már nem foglalkoznak vele, mert az első játéknak közepes eladásai voltak, ezt mondták nekem”. Állítása szerint a cím új változata már előkészületben volt, de a Motive tervei gyorsan megváltoztak. „Szóval ha már nagyon vártad a Dead Space 2-t, akkor ez elég rossz hír” – mondja.

Tegnap számoltak be arról, hogy az EA jó hírekkel búcsúzott a Battlefield 2042-től, mégpedig azzal, hogy egy másik stúdió is beszállt a sorozat következő lövöldözős játékának fejlesztésébe. Ez a csapat, akiről beszélünk, a Motive Studios. Ők azok, akik a Dead Space Remake-et is készítették. A csapat jelenleg a következő Battlefield készítését támogatja. Valamint az EA Iron Man játékát fejleszti. Az elmúlt órákban felröppent hírekre reagálva a cég cáfolta a Dead Space 2 Remake-ről szóló pletykákat.

 

Az EA cáfolja a Dead Space 2 Remake pletykákat

 

Az IGN megkereste az EA-t, és a vállalat szóvivője a következőket mondta: „Általában nem kommentáljuk a pletykákat, de ez a történet nem állja meg a helyét.” Mint a cég rámutat, úgy tűnik, hogy az Electronic Arts nem kezdte el a cím fejlesztését. Sőt, nem is fontolgatta azt. Ha valaha is úgy döntenek, hogy fejlesztik a DS2 Remake-et, úgy tűnik, hogy a megjelenés még jó ideig eltarthat, mivel a stúdiójuk más projektekkel van elfoglalva.

Forrás: YouTube, IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu