A Sony Santa Monica titokban már dolgozhat az új God of War-on?!

A Sony Santa Monica olyan vezető harcrendszer-tervezőt keres, aki ismeri a God of War (2018) és a Ragnarok működését…

 

 

A Sony Santa Monica nem lassít, ha új videójátékok fejlesztéséről van szó. Ugyanis miután meglepték a közösséget egy kiváló God of War: Ragnarok-kal és egy ingyenes roguelite stílusú kiegészítővel, úgy tűnik, a csapat ismét új projektekkel jelentkezik.

A rejtélyes címek részletei még nem derültek ki, de egy nemrég megjelent álláshirdetés arra utal, hogy valószínűleg további kalandok következnek a népszerű PlayStation-sorozatban.

Ugyanis, ahogy arról a Geekinout eredetileg beszámolt, a Sony Santa Monica új, a videójáték-fejlesztés világa iránt elkötelezett szakemberekkel bővíti munkatársait. A stúdióban betöltendő pozíciók közül pedig különösen kiemelkedik a vezető harci dizájner pozíció. A Sony hivatalos weboldalán közzétett követelmények szerint olyan embert keresnek, aki a God of War-saga utolsó két részében szerzett tapasztalattal rendelkezik.

Konkrétan az „előnyben részesített tapasztalat” rész így szól: „Előnyben részesülnek azok a jelentkezők, akik ismerik a God of War (2018) és a God of War: Ragnarok (2022) harci tervezési döntéseit, rendszereit, mechanikáját és ellenségeit”. Ez nem előfeltétele a munkának. Ám a stúdió olyan szakembereket keres, akik játszottak már a sorozat legújabb kalandjaival. Így nem kevés rajongó látja ebben a stúdió következő projektjének nyomát, ami akár a GoW-széria új része is lehet.

 

A Sony Santa Monica állítólag egy új IP-n is dolgozik

 

A Sony Santa Monica új God of War-ról szóló pletykákat már hónapok óta halljuk. Ám a PlayStation-stúdió nem csak a zászlóshajó franchise-ra koncentrál. Hiszen minden jel arra utal, hogy a fejlesztők egy teljesen friss IP-n is dolgoznak. A titokzatos licencről egyelőre nem osztottak meg részleteket. Ám azt tudjuk, hogy a Kratos-franchise egyik legfontosabb alakja, Cory Barlog áll az élén, és hogy „kib*szottul zseniális” lesz.

Forrás: Geekinout, Greenhouse.io

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu