Frostpunk 2: elkezdődött a béta – íme minden, amit érdemes tudnod, ha belevágnál!

A 2024 egyik „legkúlabb” (haha) folytatása, a Frostpunk 2 beizzítja a motorokat…

 

 

A Frostpunk 2 bétája lehetővé teszi, hogy végignézd, ahogy a felügyeleted alatt álló polgárok megfagynak, éheznek és halálra dolgozzák magukat, miközben te csak állsz a pálya szélén, reménytelenül képtelenül arra, hogy megmentsd őket a borzalomtól. Ugye, milyen remekül hangzik?

A 2018-as könyörtelenül nehéz városépítő folytatása, a Frostpunk 2 a 2024-es év egyik legjobban várt játéka, amelyet már több mint 2 millióan tettek kívánságlistára a Steamen.

Íme némi információ arról, mikor indult a Frostpunk 2 bétája, valamint a részletek, hogyan lehet hozzáférni, és mit várhatunk tőle.

 

Hogyan férhetsz hozzá a Frostpunk 2 bétához?

 

A Frostpunk 2 PlayStation 5-re és Xbox Series X-re jelenik meg (a Game Passon keresztül), de a béta csak Windows PC-n elérhető. Ráadásul csak azok számára érhető el, akik előrendelik a játék deluxe kiadását.

 

 

Az 11 Bit Studios úgy véli, a legtöbb kulcskérés viszonteladóktól érkezik. Frostpunk 2

 

 

A játék bétája április 15-én, hétfőn, délután 1 órakor kezdődött. Alább olvasható, hogy ez mikor van a különböző időzónákban:

 

  • Észak-Amerika nyugati partvidékén április 15-én 10 óra PDT
  • Április 15-én 13 óra EDT (Észak-Amerika keleti partvidékén)
  • Április 15-én 18 óra BST az Egyesült Királyságban
  • Április 15-én 19 óra CEST (közép-európai idő szerint)
  • Japánban április 16-án 14 óra JST

 

A Frostpunk 2 bétája a tervek szerint egy hétig, április 22-ig, hétfőig tart, de a fejlesztő 11 Bit Studios nem árulta el, hogy pontosan mikor ér véget.

A játék bétája az induláskor két nyelvi opciót tartalmaz: ezek az angol és az egyszerűsített kínai.

 

Mire számíthatunk a bétától?

 

A Frostpunk 2 béta részleges hozzáférést biztosít az „Utopia Builder Preview”-hoz. Ezt az 11 Bit Studios a játék sandbox módjaként jellemezte, bár ezen túlmenően nem sokat részletezett. Ez azt jelenti, hogy egy játékmenet trailer azt sugallja, hogy a cím nagyon hasonlít az elődjére, bár nagyobb léptékű, nagyobb városokkal és összetettebb politikai viszályok forgatókönyvével.

Azok számára, akik kihagyták az eredetit, a Frostpunk egy városépítő játék, amely a bolygót elpusztító jégkorszak után játszódik. A szűkös erőforrásokkal rendelkező játékos feladata egy törékeny, rozoga település létrehozása és fenntartása az állandó tél alatt. A Frostpunkban nincsenek jó döntések, csak „kevésbé rosszak” – és a polgáraid nem félnek hangot adni nemtetszésüknek…

Forrás: Steam, GameLeap

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu