Maga Tim Cain szólította meg a rajongókat az új Fallout TV sorozat kapcsán! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Tim Cain, a Fallout eredeti tervezője megosztotta gondolatait a toxikus rajongókról a Prime Video új adaptációja kapcsán.

 

 

Tim Cain, az eredeti Fallout játék projektvezetője nemrég megosztotta gondolatait a franchise egyes rajongóinak „destruktív” természetéről. Cain Todd Howard executive producer vendége volt az új sorozat hollywoodi premierjén. Később a YouTube-csatornáján osztotta meg véleményét a mérgező rajongói okokról.

A videóban Cain dicsérte a Prime Video adaptációját, majd kitért a gyűlölet-szerelem viszonyára egyes rajongókkal, akik rosszul bánnak a játékfejlesztőkkel az interneten.

Cain elmondta, hogy a premieren Brian Fargo (az inXile Entertainment vezérigazgatója, aki a Fallout-ot eredetileg ihlető Wasteland című játékot készítette) mellett ült. A páros megbeszélte a rajongóktól kapott gyalázkodásokat a Fallout-franchise-on dolgozó különböző játékfejlesztők kitalált rivalizálása kapcsán.

Tim Cain az Obsidian Entertainment viharos történetéről és a Fallout-játékokon való munkáról beszélt. Elmondta, hogy ő és Fargo a premier előtt egy órát töltöttek azzal, hogy kölcsönösen megvitassák a közös történelmüket. Arra a következtetésre jutottak, hogy „Egyikünk sem téved… Csak másképp emlékszünk a dolgokra”. Cain azzal folytatta, hogy „néhányan közületek [rajongók], néhány dolog, amit online mondtok, annyira nem stimmel.”

„Egy részem azt kívánja, bárcsak elmennétek ilyen eseményekre, találkoznátok az emberekkel, és nem csak játszanátok egy játékot, aztán pedig az emberekre [a fejlesztőkre] támadnátok.”

A Fallout már most hatalmas siker a Prime Video számára. Az új sorozat április 11-i debütálása után az első helyen debütált. A sorozat jelenleg 94%-on áll a Rotten Tomatoes-on. Dan Cody a The Standardtól még azt is mondta, hogy a Fallout „a legjobb videójáték-adaptációk között áll”.

Arról, hogy Tim Cain pontosan mit gondol az új TV sorozatról, ebben a cikkünkben olvashattok bővebben.

Forrás: YouTube, The Standard

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu