LawBreakers: CliffyB is támogatja a rajongói feltámasztást [VIDEO]

Cliff Bleszinski célja egyértelmű: azt szeretné, hogy valahogy a játék kiadója, a Nexon figyelmét fel tudják kelteni a jelenleg nem játszható csapatos FPS-sel, aminek a mai napig van rajongótábora.

 

A játékot fejlesztő Boss Key Productions sem létezik már, de mégis vannak, akik szeretnék, ha a 2017-ben PlayStation 4-re és PC-re megjelent LawBreakers visszatérne. Hiába van CliffyB-nek, a játék kiötlőjének egy ügyvédje Los Angelesben, a Nexonnál vannak az IP jogai. Ennek ellenére 2021 februárban a Discordon titokban egy csapat elkezdett azon dolgozni, hogy valahogy életre keltsék. Az egész a múlt hétig nem is volt a nyilvánosság előtt, de aztán egy nyilvános játékteszt kapcsán leleplezték, hogy min dolgoztak ennyi ideig. Nem egy remasterről van szó, ugyanis a LawBreakersbe nem nyúltak bele. Red, a projekt vezetője szerint a balanszolást megfontolják, de először az kell, hogy talpra tudják állítani a játékot.

Ezt aztán CliffyB is észrevette. Linkelte is a projekt (RELB) Discord-szerverét (amihez ő maga is csatlakozott), aztán egy másik tweetben azt írta, hogy milyen vicces, hogy a LawBreakers felemelkedik a hamuból mint egy Fenix. (Jaj, de ügyes Gears of War-referencia! A franchise egyik ikonikus karakterét, akit amúgy a korábbi részekben mi irányíthattunk, ugyanis Marcus FENIXnek hívták, és ez egy szóvicc a főnixre…)

 

 

A játékteszt befejeződött, és a projekt szerverei képesek voltak kibírni a terhelést, úgyhogy a mostani optimizmus mellett azért fel kell készülni a nagyobb terhelésre is. Red szerint van még pár dolog, ami vagy nem működik, vagy nem úgy funkcionál, ahogy kellene. Csak annyi most a cél, hogy a többi játékossal közösen át tudják élni a hype-ot, ami a feltámasztás okozott. A LERB még nem rendelkezik megjelenési dátummal, csak weboldallal. Red szerint ez egy kicsi csapat, és eléggé összetett, hogy megfelelően működjön. Egy másik játékteszttel készülnek, így több fejlesztőre van szükségük, hogy megfelelően meg tudják őrizni a LawBreakers-t.

Bleszinski reméli, hogy ezzel a Nexon figyelmét felkeltik, mert végső soron ez a cél. Ennek ünnepléseként két, eddig nem látott jelenetet is megosztott a játékból.

 

 

Forrás: PCGamer, RELB

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu