Dig VR: Meta Quest-exkluzív ásás a virtuális valóságban [VIDEO]

A Just Add Water és a Wired Productions VR-ba viszi az építkezést, de a játék csak Meta Quest 3-ra és Meta Quest 2-re fog megjelenni; ettől függetlenül egyedi ötletből csinálnak VR-os élményt.

 

A Dig VR a kezdő és a profik számára egyaránt izgalmas élményt nyújtva mutatja be az ásógépen töltött élet örömét, adrenalinját és frusztrációit. A hiteles, magával ragadó irányítással, amely újrateremti a valódi kotrógép vezetésének érzését, ez egy könnyed szimulációs játék egy laza arcade csavarral. Fejlesszük vállalkozásunat Diglington bájos városában, ahol mindent meg lehet javítani egy kotrógép erejével. Vállaljunk el különféle munkákat a város lakói számára a hagyományos építőipari munkáktól kezdve a homályosabb, furcsább kérésekig.

A Dig FM, egy dedikált rádióállomás hallgatható háttérzeneként, amely széles zenei választékával minden napot feldob. Haladjunk a mikroméretű ásóktól a kolosszális ásókig a változatos tartozékokkal, hogy bármilyen kihívást leküzdhessünk. Ássunk stílusosan a több mint 70 testreszabási lehetőség feloldásával, hogy az esztétikánknak megfelelő gépünk legyen. A játék egyedül vagy egy barátunkkal, kooperatívan is játszható: ugorjunk bele a gyors tempójú minijátékokba, vagy vegyük lazábbra a sandbox módban, ezután fedezzük fel az elveszett kincsek tárházát egy önálló módban, ahol rendszeresen új tárgyakkal bővül a játék. Akár először működtetünk ásót, akár már ennek mestere vagyunk, szerencsések lehetünk az ásatás során.

A Dig VR az első ásós játék, amelyet kizárólag a Meta Quest számára fejlesztettek ki. Választhatunk az autentikus és az egyszerűsített vezérlősémák közül. Van benne egy karrier mód is komoly és alkalmi játékosoknak szóló lehetőségekkel. Új gépeket és tartozékokat is feloldhatunk idővel. Személyre is szabhatjuk ásónkat matricákkal, festésekkel és skinekkel, és ezt a játszótársunk is észre fogja majd venni. A Lost Treasure módban folyamatosan új tárgyakat (a névből adódóan értelemszerűen elveszett kincseket) kereshetünk.

A Dig VR Meta Quest 3-ra és Meta Quest 2-re készül. Megjelenési dátuma még nem ismert, de a Meta Store-on már wishlistelhetjük.

Forrás: Gematsu, Meta Store (https://www.meta.com/en-us/experiences/6128709557192619/)

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu