Battlefield Hardline béta várható PS4-re

A PS4Daily információi szerint az EA legújabb Battlafield játéka, a Battlefield Hardline PlayStation 4-re kihozza a bétát, ha hihetünk azoknak a PS4 felhasználóknak, akik már meg is kapták a „behívójukat”.

 

Az információk szerinte béta meghívásokat azok kapták meg, akik a Sony E3-as műsorait nézték az ország különböző részeiben. A meghívó szerint a próbaverzióban egy térkép lesz, a „Magasfeszültség” (High Tension) és két játékmód. A béta még idén nyáron lesz aktiválva.

PS4PRO.EU_PlayStation4_News_PlayStation4_Reviews_Battlefield_Hardline3

Egyébként az EA már bejelentette idén nyáron a próbaverziót, de eddig még PS4-ről és Xbox One-ról nem volt szó – annak ellenére, hogy a játékot persze PS4-re is készítik.

A Battlefield Hardline bejelentéséről itt olvashattok.

PS4PRO.EU_PlayStation4_News_PlayStation4_Reviews_Battlefield_Hardline2

A játék stílusa egyébként feltűnően hasonlít a Counter-Strike-ra, csak Battlefield világban. Az EA hivatalosan június 10-én fogja fellebbenteni a fátylat a játékról.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu