Assassin’s Creed Unity: új videó co-operatív játékmenettel

Sajnos tudomásul kell venni, hogy az Assassin’s Creed sorozat eddigi részeiben nem igazán volt nagy durranás a multiplayer móka. Viszont az UbiSoft új alapokra helyezte a csoportos settenkedő gyilkolás fogalmát, ugyanis mint köztudott, lesz egy igen erős Co-op része a 2014. november 14-én megjelenő Assassin’s Creed Unity-nek.  Ennek örömére kiadtak egy teljesen új trailert, ami természetesen bő egy percben kimondottan a Co-Op módot mutatja be.

Létre hozhatunk majd 2, maximum 4 fős csapatokat, így megalkothatjuk a saját kis testvériségünket. Mindenféleképpen érdemes lesz belevágni, ugyanis a küldetések során bónusz tárgyakra tehetünk szert.  Ami még további érdekességként vehető figyelembe, az nem más, mint hogy egyes játékosok különböző képességekre tehetnek szert. Ergo a csapat alapú küldetések, igen precízen lesznek kialakítva.

Vegyünk példának egy 2 főből álló csapatot. Egyik tagnak elég magas az Eagle Sense tulajdonsága, így ő lesz a felderítő. A második személy pedig az álcázás mestere. Tehát ha szompojgászról lesz szó, akkor nem kétség, hogy övé lesz a főszerep.  Player 1 előre megy, felderíti a terepet, majd leadja a drótot társának, aki az információk alapján álcázva, minden gond nélkül bejut egy épületbe.

ps4pro.eu_assassins_creed_unity

Persze ezt még lehetne tovább fokozni, de ebből az apró stratégiai manőverből is látszik, hogy igenis az egymásra utaltság lesz jellemző a Co-op módra, és nem lesz értelme hősködésnek, ha csoportosan vágunk neki a franciaországi kalandoknak.

-KicsiYapo-

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu