NBA 2K15: „What if?” trailer a kosárcsillag Shaquille O’Neallel

Megérkezett az NBA 2K15 legújabb bemutatója. Igaz nem hosszú, de annál inkább érdekesebb. Egészen végig egy férfi hang beszél azokról a lényeges dolgokról, melyek az Amerikai Kosárlabda Bajnokságba történetek.  Minden mondat elejére hozzáteszi a „mi lett volna ha” kifejezést.

Mivel régen én is nagyon szerettem a kosárlabdát, így elgondolkodtam azokon a mondatokon, melyek a trailer alatt elhangzanak. Ki is valójában a rejtélyes labdazsonglőr, aki végig kommentálja a legújabb NBA 2K15 előzetest? Nem más mint Shaquille O’Neal!

ps4pro.eu_NBA-2K15_2

A MyTeam játékmódban össze lehet majd állítani a Világ legjobb kosárlabda csapatát, kikkel simán mindenkit a padlóra küldhetünk. Az NBA 2K15, 2014.október 10-től lesz majd kapható. A műfaj szerelmeseinek szerintem mondanom sem kell azt, hogy kötelező darab.

-KicsiYapo-

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu