Hideo Kojima és George Miller találkozója… Vajon mi készülhet?!

Ha Hideo Kojima találkozik valakivel, az általában gyanúra adhat okot, hiszen sosem lehet tudni, hogy a Metal Gear szülőatyja mire készül a kulisszák mögött. Igen ám, de most a Mad Max alkotójával, George Millerrel futott össze – utóbbi épp azért utazott Japánba, hogy a legújabb Mad Max film turnéján ott legyen.

ps4pro.eu_news_previews_reviews_and_more!_Kojima_Miller_3

Kojima-nak a Mad Max 2 az egyik kedvence, sőt, a legjobb ötben van nála, így Miller nagy hatással volt a japán úriember munkásságára, nélküle minden bizonnyal nem lenne ilyen stílusú Hideo Kojima játékai, mint amit már megszokhattunk tőle. Miller szerint egy olyan filmet kellene létrehozni, amelyet Japánban feliratok nélkül is meg lehessen érteni, mivel a film is egyfajta vizuális média. Kojima szerint pedig nem hitte volna, hogy bármi is felülmúlhatja a Mad Max 2-t, de a Mad Max: A harag útjának sikerült, továbbá azt is kimondta, hogy szívesen csinálna egy Mad Max játékot, amire Miller pozitívan reagált – a fiai szívesen játszanak az MGS-sel.

ps4pro.eu_news_previews_reviews_and_more!_Kojima_Miller_2

Szóval lehet, hogy a két géniusz egyszer összeül, csak kérdés, hogy hol? A Konami ugye már olybá tűnik, hogy nem tart igényt Kojima szolgálatára (pláne úgy, hogy már keresztbetettek neki a Silent Hills-szel, amely a Guillermo del Toro-féle együttműködést tette semmissé). Talán a Platinum Games egy kitűnő hely lehetne…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu