Silent Hills Konami nélkül: ha veled nem, hát nélküled?!

A Konami egyik ballépésének tartjuk, hogy vékony jégre hajította a Silent Hillst, amelyen Hideo Kojima és Guillermo del Toro közösen dolgozott. Ezzel elég sokan így vannak, olyannyira, hogy a change.org oldalon már 172 ezer aláírást szedtek össze azért, hogy a két úriember mégis össze tudja hozni a Silent Hillst.

Meglepő módon del Toro be is állt a projekt mögé, kihangsúlyozva azt, hogy ő szívesen megalkotná a Silent Hillst a Konami támogatása nélkül is. Mellé odaállt Norman Reedus, a The Walking Dead egyik színésze – aki a Silent Hillsben is részt vett volna -, így tényleg lenne igény arra, hogy megvalósuljon a játék. Már csak Hideo Kojima kellene, hogy megszólaljon, ugyanis ő semmit nem mond ezzel a projekttel kapcsolatban, bár igaz, hogy számára még ott vár feladatként a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain befejezése is.

ps4pro.eu_Silent_Hill_PT_1

Még odáig is elmennének, hogy nem a Silent Hills nevet használva felraknák a komplett elképzelést a Kickstarterre, hogy ezzel is bizonyítsák, hogy igenis van igény rá. Mindannyian örülnénk ennek…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu