Új Street Fighter V karakter: Íme Necalli! [VIDEO]

Az EVO verekedős bajnokság erősen figyelmet kapott az előző héten. Így nem is csoda, hogy a Netherrealm és a Capcom egyaránt kihasználta a lehetőséget – az előbbiek bejelentéséről egy másik hírben számolunk be -, így a Street Fighter V még a béta elindítása előtt újra a híreink között szerepel. Ezúttal egy vadonatúj karaktert prezentáltak számunkra!

Necalli egy új karakter, akit eddig nem láthattunk. Elég rejtélyes kinézete van, számunkra Akuma és Blanka keverékének tűnik. A harci stílusa pedig érdekesnek ígérkezik. A V-Skill képességével ha földbe vágja ökleit, egy robbantással támadhatja ellenfelét, a V-Trigger pedig a hajszínét változtatja meg és megváltoztatja az egyéniségét. A mi tippünk szerint ezzel talán imitálhat más karaktereket, valahogy úgy, mint Mokujin tette a Tekkenben.

További részleteket még nem közöltek, de adtak egy halom képet, illetve egy trailert is. Remek időzítés, nem is véletlenül: helyi idő szerint pénteken hajnalban ugyanis elindul a PlayStation 4-es online béta!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu