Kojima & Del Toro: Továbbra is együtt dolgoznának! Vajon a Silent Hills-en?

Guillermo del Toro és Hideo Kojima közös projektje, a Silent Hills padlóra került a Konami által, de ennek ellenére a két úriember nem fogja annyiban hagyni a közös munkát, mivel továbbra is van tervük. Ezt del Toro az IGN-nek adott interjújában mondta, ami bizalomra adhat okot még úgy is, hogy ez biztosan az lesz, amire ezidáig számíthattunk.
„Szeretek Kojima-sannal együtt dolgozni. Továbbra is tartjuk egymással a kapcsolatot. Még mindig barátok vagyunk és azon dolgozunk, hogy közösen létrehozzunk valamit, de ez nem a Silent Hills lesz.”

ps4pro.eu-kojima-del-toro-2

Ezen felül a Silent Hills állapotáról is beszélt, így megtudhatjuk azt is, hogy milyen státuszban volt a törlés előtt. „Még a tervezői fázisban voltunk, szomorú, hogy már nem fog megvalósulni. Arról beszéltünk, hogy az új konzolokból a lehető legtöbbet kihozzuk, miközben a játék a játékossal trükközzön, mint pl. a Psycho Mantis bossfight a Metal Gear Solidban. Arról az ötletről, hogy a játék interakcióba lépjen veled.”

Komoly szavak, csak sajnos már nem fog megvalósulni a Silent Hills, viszont várjuk a további részleteket az új tervükről!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu