[GC] Homefront: The Revolution – trailer és képek [VIDEO]

Ez a Homefront már (sajnos?) nem az a Homefront: bár 2011-ben jelent meg az első rész, de a folytatást már nem a Kaos Studios fejleszti és nem a THQ fogja kiadni, mivel mind a két cég eltűnt a süllyesztőben az évek során – így a Deep Silver lesz a kiadó és fejlesztő egyszerre a 2016 tavaszán érkező folytatásban.

A Gamescomon természetesen játszható demót is kiállítottak, de az otthon maradtaknak is kedveskedtek egy képcsomaggal, illetve egy trailerrel egyaránt. A Homefront: The Revolution során a térdre kényszerített Egyesült Államok területén egy gerillacsoport fog fellázadni az észak-koreai katonai uralom ellen – már készül valami Philadelphia külterületén.

Mivel a túlerő az ellenfelek oldalán van, így stratégiára is szükség lesz a túlélés érdekében – bár be kell ismerni, hogy a disztopikus jövőben uralom alá hajtott USA furán is, de izgalmasnak tűnik. A történet elég sablon, úgyhogy a játékmenetnek érdekesnek kell lennie a siker érdekében.

A Homefront: The Revolution 2016 tavaszán jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re – a videó végén levő Xbox One felirat ne zavarjon meg senkit, a Microsoft konferenciájáról származik a vdeó.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu