[GC] Homefront: The Revolution – Át a Vörös Zónán [VIDEO]

A Homefront: The Revolution egy hat és fél perces videóval jelentkezik ezúttal: a Gamescomon játszható demóból láthatunk egy kis jelenetet. Érdekes, hogy itt is egy nőnemű főnök utasítgat – kezd egyre gyakoribb lenni manapság az ilyen -, de a lényeg megmaradt: amerikai lázadók csoportja küzd a totalitariánus, katonai uralommal rendelkező észak-koreaiak ellen. Ez a Kaos Studios által fejlesztett és a THQ által 2011-ben kiadott első részben is ott volt, de a 2016-ban érkező The Revolutiont már a Dambuster Studios fejleszti a Deep Silver szárnyai alatt.

A játék durvának tűnik a kis demóból kiindulva, mert bátran meri az amerikaiakat hátrányos helyzetbe hozni (ez nem gyakori), de végül ők nyernek (ez viszont igen), bár egy utópikus, jelenleg lehetetlennek tűnő forgatókönyvet látunk játék formájában. Emiatt megvan arra az esélye, hogy megosztó játék lesz jövőre, de az probléma-e? Nem biztos. Ha jó lesz, értékelni fogják a vásárlók (és erre a Deep Silver majd elkezdi a harmadik részt erőltetni), ha meg nem, akkor majd a Dead Island 2. Tényleg, ki fejleszti most azt…?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu