Star Wars Battlefront – Fejlesztői naplók [VIDEO]

Így a Gamescom végén a DICE úgy gondolta, hogy most lenne a legcélszerűbb közzétenni a november közepén érkező Star Wars Battlefront fejlesztői naplójának harmadik epizódját, viszont mi úgy gondoltuk, hogy kössük össze a kellemeset a hasznossal és belinkeljük az első két epizódot is, így fel lehet zárkózni viszonylag gyorsan.
Egy kicsit azért aggódunk a Battlefront miatt: a Battlefield sorozathoz képest – ugyanazon fejlesztőktől, szóval az összehasonlítás még jogos is – kevesebb játékosban limitált multiplayer, ráadásul egyjátékos kampány egyáltalán nem is fog készülni. Így felmerülhet még az a kérdés is, hogy a szerverek miként fogják bírni?!

Mivel az Electronic Arts kb. vezérjátékának tekinti az idei üzleti évben a Star Wars Battlefrontot, ez egy kihagyhatatlanul fontos tényező lesz a megjelenés utáni első napokban. Remélhetőleg nem lesz problémás a start, mivel mi látunk azért bőven potenciált a DICE új munkájában. Még team deathmatchet is összeraknak hozzá, ami azért nem piskóta. (Azért a TIE Fighterekkel is röpködnénk néhány kört, mert annak is van hangulata.)


Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu