The Witcher 3: Wild Hunt – Hetente egy millió

A CD Projekt RED is közölt néhány adatot a minap, mégpedig egészen figyelemre méltó számokkal dobta meg a közönséget. A lengyel cég beismerte, hogy a megjelenéstől számított első hat hétben a The Witcher 3: Wild Hunt összesen hat millió példányban kelt el, ami átlagban hetente hozta így a milliót. Ezt úgy hozták össze, hogy az első adatok szerint az első négy hétben négy milliónál tartott Geralt, szóval akár menetrendszerűnek is mondhatjuk ezt az eladási adatot…

Persze ezzel mást is elért a CDPR: így az egyik legjobb third-party PlayStation 4 játék lett az eladásokban, úgyhogy külsősként remek multiplat cím lett a Geralt-finálé. Ez azért profitot is eredményezett, ugyanis 63,3 millió dollárnak megfelelő lengyel zlotyt profitáltak. Azt nem tudjuk, hogy mekkora felosztásban értékesítették a három platformon (PS4, Xbox One, PC) a Witcher 3-at, mivel ezt nem közölték.

Úgy tűnik, hogy az ingyen DLC-zés és a földhöz ragadott DLC-tervezés, továbbá a konstans patchelgetés sikeresen a pályán tartja a játékot. A legutóbbi PS4-es patch javított a játék teljesítményén is, úgyhogy a CD Projekt RED szemmel láthatólag igyekszik mind a három platformot figyelembe venni.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu