WRC 5 – Fókuszban a Citroën DS3 WRC [VIDEO]

Idén sem maradunk WRC-játék nélkül, de ezúttal már nem a Milestonetól számíthatunk a rali-világbajnokság licenszének a feldolgozására (ők most amúgy is a Sebastian Loeb Rally Evon dolgoznak, amit kitoltak 2016-ra), hanem a Kylotonn Games lesz ezúttal a fejlesztő (illetve a BigBen Entertainment a kiadó).

A videó ezúttal nem mond sokat, mivel ez egy már-már Michael Bay stílusára hajazó összeállítást láthatunk játékmenet-részletekből, és mindegyik a Citroën DS3 WRC-t mutatja. Lesznek éjjeli versenyek is és egy-két effekt akár a DriveClubot is az eszünkbe juttathatja.

Októberben fog megjelenni a WRC 5, de mind a három Sony platform megkapja a magáét, ugyanis a PlayStation 4 mellett a PlayStation 3 és a PlayStation Vita is meg fogja majd kapni eme játékot (persze kijön Xbox Onera, Xbox 360-ra és PC-re is), amelyben mi azért bízunk, hogy jobb lesz a Milestone próbálkozásainál. Amint megjelenik, mi neki fogunk ugrani – elvégre a PS4Pro mind a négy WRC fő részt (a Powerslideot nem vesszük bele) kibelezte…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu