Star Wars Battlefront – Nem lesz „csak multiplayer” játék

Mat Everett, a Star Wars Battlefront közösségi managere talán egy kicsit visszafoghatná magát: a minap ugye írtunk arról, hogy nem lesz szerverböngésző egyik platformon sem, mint ahogy a Battlelog maga sem lesz implementálva a játékba – ezeket az információkat is ő közölte, nem kicsi felháborodást keltve főleg a szerverböngészős hírrel kapcsolatban. (Ez már 15 éve is alap dolog volt például az Unreal Tournamentben, szóval bűn kihagyni ezt…)

Szóval eddig úgy tudtuk, hogy nem lesz a Battlefrontnak egy singleplayer sztorija, amiből kiindulva úgy sejtettük, hogy többnyire marad a mulitplayer – na, ezzel kapcsolatban tévedtünk. Everett ugyanis közölte, hogy a Battlefront nem lesz kizárólag online játék, illetve gondolnak azokra is, akik nem nagyon vannak oda a multiplayerért: nekik lesz offline szólózás, és minden bizonnyal a Survival Misson mód lesz az, amit lehet egyedül is nyomni a hullámokban érkező császári sereg ellen. Ezt a módot offline osztott képernyős coopban is majd lehet játszani.

Legalább gondoltak az egyedül játszóakra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu