The Witcher 3: Hearts of Stone launch trailer [VIDEO]

A The Witcher 3: Wild Hunt menetrendszerűen tartja a megjelenési dátumat a kiegészítő DLC-kkel kapcsolatban. Az első kieg, a Hearts of Stone egy héten belül már elérhető lesz a PlayStation 4/Xbox One/PC trión, ugyanis október tizenharmadikán jelenik meg a tíz órányi játékmenetet biztosan garantáló Hearts of Stone.

A „kőszívű” DLC-ben továbbra is Ríviai Geralt lesz a főszereplő, de addig is bizonyosodjunk meg arról, hogy a 30-as szint legalább megvan, ugyanis ezt el fogja várni a kieg, hogy játszhassunk vele. Ha az megvan, akkor Olgierd von Everec legyőzése lesz a célunk, nem lesz ez viszont egyszerű, ugyanis… van egy kis különleges képessége, amit azért nem lőnénk itt le.

Limitált kiadásban dobozosban is megvásárolható lesz (de ehhez is kelleni fog az alapjáték!), amelyben a Gwent kártyákból is pár pakli is ott fog figyelni. A CD Projekt RED akaratán kívül igen népszerűvé tette a játékban elrakott kártyázást – de legalább ezzel is bebizonyították, hogy a játékon belüli játékra is odafigyeltek rendesen. Szép munka.

Web Hosting

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu