The Witcher 3 1.10 patch – Méretes, de sokat javít

A The Witcher 3: Wild Hunt legújabb patche az 1.10-es. Becsületes, hogy a CD Projekt RED a megjelenés után már közel fél évvel is folyamatosan javítgatja a játékát, és most egy elég komoly frissítés toppant be konzolokon és PC-n egyaránt. PlayStation 4-en ugyanis 17,25 gigabytenyit tölt le a játék. Tegyük hozzá, hogy ugye kedden bejön még a Hearts of Stone kiegészítő is és máris egy elég termetes játékról beszélünk… a kérdés viszont még mindig adott: mit is javít az 1.10-es patch?

A 600-nál is több változtatásból nem lenne értelmes mindet leírni, mert akkor valószínűleg még holnap estig írni kellene róla, úgyhogy csak néhány részletbe mennénk bele. Audió tekintetében itt-ott új zenék jelennek meg, kijavítván egy-két bugot is.

A játékmenetben a stamina regenerálódását javították ki, az inventory helytelen tömegszámítása is kijavításra került, de még a Gwent minijáték is kapott nehézségi szint beállítást is (mondjuk, komolyan sikeres lett a Gwent, ha még erre is odafigyelnek!). Kevesebb a blur effekt, jobb az optimalizáció, módosításra került a HUD is, szóval tényleg egy termetes, de minőségi patchnek lehetünk szemtanúi. Angolul tudóknak íme egy 328 javítást tartalmazó PDF, amely a Kotakuról származik:

Web Hosting

 

Witcher Patch Notes

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu