Nem fogjátok elhinni, mekkora az első Until Dawn patch!

Az Until Dawn már majdnem két hónapja jelent meg, de eddig nem kapott patcheket – pedig nagyobb játékoknál, főleg exkluzív címek esetében ez elég gyakori látvány szokott lenni mostanában. Most mégis kivárt a Supermassive Games azzal, hogy egy tapaszt vágjon a PS4-exkluzív játékára (amelynek lehet folytatása, mivel már tervezgetnek valamit a fejlesztők), és kapásból méretes lett.

Most viszont itt az első patch, amely 1.03-as verziószámra faragja fel az Until Dawn-t. A patch mérete 10 gigabyte. Azért ez így első blikkre elég hajmeresztő, de ha hozzátesszük, hogy a Supermassive nem is közölt egy teljes patchlistát, akkor már megkérdeznénk, hogy mégis mi a fenét tartalmaz? Néhány fontosabb részletet közöltek csak: kijavítja a trófeákat, az Y tengelynél is felajánlja már az invertálást, a 9. epizódban lehetséges elakadást kijavítja, illetve stabilitás és bugok fixálása is érkezik az 1.03-assal.

Na, akkor ötleteljünk, hogy tényleg miért lett ez 10 gigabyte – ezek ugyanis nem tűnnek valami méretes dolgoknak.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu