Péntek 13 játék? Legyél TE a sorozatgyilkos! [VIDEO]

Jason Voorhees karaktere népszerű, és nem kizárólag arra gondolunk, hogy felbukkant a Mortal Kombat X-ben egy DLC karakterként. De Jasonnek esélyes, hogy lesz egy önálló játéka is, aminek azért főképp a horror-rajongók örülhetnek. A Gun Media és az Illfonic ugyanis a Kickstarterre feltette a Friday the 13th: The Game-et, amely 700 ezer dolláros célt tűzött ki, de 29 nappal a vége előtt (szóval elég korai státuszban van még a Kickstarterük!) már 328 ezer dollárnál járnak… legalábbis a hír írásának pillanatában.

Amiben eltérne a játék: nyolcan játszhatunk – egyikünk Jasonként, míg a másik hét a túlélőket alakítaná Crystal Lake területén. Amúgy az egész projekt a Slasher Vol. 1: Summer Camp evolúciója, ebből jött létre – amikor Sean Cunningham, a franchise kitalálója felkereste a fejlesztőket, ők felvették a licenszet, így ezért a módosulás. A játék az Unreal Engine 4-et használja majd, és elég ütősnek tűnik: ha jól alakul a kampány, singleplayer módja is lesz a játéknak! Amúgy wow, azzal kínálják a cuccot, hogy van benne vér! Hát hogyne lenne?

A megjelenés 2016 októberében lenne esedékes PS4-en, Xbox One-on és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu