Ratchet & Clank – Filmelőzetes érkezett [VIDEO]

2016 tavaszán komolyabb ugrást fog az Insomniac Games által létrehozott Ratchet-Clank páros bemutatni. Azon kívül, hogy az első rész remake-et fog kapni a PlayStation 4-en (játékelemeket átemelve a későbbi részekből, így nem csak egy egyszerű portról beszélhetünk), a filmvásznon is meg fognak ők ketten elevedni a korábban említett időpontban, köszönhetően a Rainmaker-Blockade párosnak.

A filmelőzetes kb. az eredetekből ad egy rövid összefoglalót, azaz azt prezentálja, hogy miként találkozott Ratchet és Clank, miközben a stílus a helyén van. Humoros, magát komolyan nem vevő, de azért tetszetős, ezt tudnánk elmondani a trailerről. Hogy a Solana galaxis elpusztul-e, arra minden bizonnyal a válasz egy kövér NEM lesz, de a végkifejlet meglátásáig még aludni kell egy párat.

Vagy inkább rohadtul sokat, mivel 2016 áprilisában (napot nem közöltek még!) fog a mozikba kerülni a Ratchet & Clank. Magyar vetítési információkról még nem tudunk, de szerintünk kihagyott ziccer lenne nem vetíteni errefelé. Addig remélhetőleg Ratchet megtalálja a villáskulcsát!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu