Need For Speed: PlayStation 4 – Xbox One összehasonlítás [VIDEO]

Ezúttal két videóban is összevetette a DigitalFoundry a Ghost Games Need For Speedjét, amelynek a PlayStation 4-es és az Xbox One-os változatát elemezte ki. Az egyikben a grafikai eltérésekre, míg a másikban a framerate került összehasonlításra. Van különbség a két konzol által nyújtott teljesítmény között? Naná.

Először is a felbontás tér el a Sony és a Microsoft masinája között, hiszen míg az Xbox One 900p-n, addig a PlayStation 4 1080p-n futtatja a Need For Speedet. A framerate mindkét konzolon 30 fps (itt megint meg kell kérdeznünk: ha a Project Cars nagy nehezen is, de képes 60-on futni, akkor eme játék miért nem?), bár mindkét konzolon itt-ott egy picit lezuhan a képfrissítés. Bár többnyire azonos látványt nyújt a két port, szerintünk egy hajszállal is, de a PlayStation 4-es kiadás ér előbb a célba.

A játék maga pedig identitászavarával okozhat gondot: bár éjszakai tuningolósdiról van szó, egyes kocsikat szinte egyáltalán nem lehet buherálni… kicsit érthetetlen számunkra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu