PlayStation 4 Players Mega Pack! Érdekes akció a Sony-tól…

A PlayStation 4 eladási adatai bár kitűnőek, mégis a Sony úgy gondolja, hogy ezt még tovább lehet fokozni, továbbá valamit azért fel kell mutatni az Xbox One ellen is, amely ugye októberben tarolt a Halo 5: Guardians-szal, továbbá esélyes, hogy a novemberi hónapot is megnyeri a Rise of the Tomb Raidernek köszönhetően.

A Sony bemutatta az Egyesült Királyságban az 1 TB Players Mega Packot. Ebben ugye egy 1 terabyteos merevlemezzel érkezik a PlayStation 4A Sony bemutatta az Egyesült Királyságban az 1 TB Players Mega Packot. Ebben ugye egy 1 terabyteos merevlemezzel érkezik a PlayStation 4, de ha ez nem lenne elég, a God of War III Remastered, a The Last of Us Remastered és az Uncharted: The Nathan Drake Collection is ott figyel a dobozban egy wireless DualShock 4, egy 14 napos PlayStation Plus előfizetés, egy HDMI-kábel, egy tápkábel, egy USB-s töltőkábel és egy kábeles mono headset mellett.

Az ár odaát 290 angol font, ami úgy 440 dollár lenne áfával, mindennel. Ha belevesszük, hogy általában egy alap pakkot értékesítenek ilyen áron, valamelyest nem meglepő, hogy európai árcímkéje 400 euró lesz. Ez még mindig elképesztő ajánlat, tudván, hogy egy alap 1 terás PS4 kerül ennyibe…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu