Hoppá: A Sony behozza a PS2-emulációt PlayStation 4-re! [VIDEO]

A Star Wars Battlefront PlayStation 4-es bundle eléggé gyanús volt, ugyanis a pakkban ott feszít egy kód is, amellyel négy játékot letölthetünk ajándékba. Az egyik a SNES-ről áthozott Super Star Wars, amelyről írtunk, de nem is ezen van a lényeg, hanem a másik hármon: Star Wars: Bounty Hunter, Star Wars: Jedi Starfighter, Star Wars Racer: Revenge. Ezek ugyanis PlayStation 2-es játékok… de várjunk csak, ez mégis hogy?

A játékokban a start és a select gombokat, amelyeket ugye nem találjuk már meg a DualShock 4-en, a tapipadra rakta a Sony, plusz amikor elindítjuk ezeket, egy PlayStation 2-es logó bukkan fel. Ez bizony már gyanúsan emulációnak tűnik. A Sony rövid közleménye szerint „Már dolgozunk azon, hogy a PS2-emulációval a kurrens generációba hozzuk a régi játékokat.”

A DigitalFoundry videója pedig szépen összeveti a két Star Wars: Racer Revenge változatot. A felbontás szerintük 1292×896 környékén van. Nem rossz. Ha megvannak a PS2-es lemezeink, akkor bizony hamarosan újra bevethetjük őket!

Akit érdekel, hogy milyen volt a Star Wars: Jedi Starfighter itt elovashatja el.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu