Unravel: Kilenc percnyi új játékmenet érkezett [VIDEO]

Az Electronic Arts igyekszik terjeszkedni, ezt már többféleképpen is bebizonyította a kiadógigász. Azon felül, hogy a Jade Raymond vezette Motive Studios már dolgozik egy Assassin’s Creed-stílusú játékon, másban is mepgróbálnak valami újat alkotni. Az Unravel – amelyet még az idei E3-on mutattak be – pontosan ezt szeretné elérni a bájos, de mégis megszerethető stílusával.

Amit ebben a viszonylag terjedelmes IGN First videóban látunk, az eléggé komoly. Bár egy puzzle-platformer elevedik meg szemeink előtt, közben azért a családegyesítéses-emlékes sztori is halad, miközben a soundtrack is elég kellemesen duruzsol. Yarny-nak nem lesz könnyű feladata, mert azért láthatunk a játékból egy-két bonyolultabbnak tűnő szegmenst is.

A megjelenés továbbra is valamikor 2016 első negyedévében lesz esedékes PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Nem tűnik valami korai buildnek a videóban használt változat, szóval talán már január végén is kiadásra kerülhet a Coldwood Interactive játéka…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu