Ex-Square Enix főnök: A Konami kegyetlen!

A Hideo Kojima és a Konami közötti afférral kapcsolatban ezúttal egy nevesebb személy szólalt meg. Mivel egy volt Square Enix-főnökről beszélünk, még szakmainak is nevezhetjük Yoichi Wada-t, aki a Facebook profilján szólalt meg. A Kotaku fordítását figyelembe véve, így szól magyarul az üzenete:

„Mivel ismerem Hideo Kojima urat, azt szeretném mondani, hogy nem hiszem el ezt a kegyetlen kezelését az ügynek. De ezúttal mint cégvezető mondanám el a gondolataimat. Akármit is gondoltok erről, ez üzletileg rossz lépésnek tekinthető. Bár lehet, hogy az asztali konzolok hátrahagyása a menedzsment terve, de az utadból való kitérés és az ezáltal ellenfelek szerzése értelmetlen. Általában ez akkor történik, amikor nincs határozott vezetői irány. Úgy gondolom, hogy valószínűleg nincsen ott valaki, aki a legkisebb részletekre is odafigyelvén tervezi meg az egész cég lépéseit. Ha nem vagy tudatában annak, hogy a céged nincsen összhangban a világgal, annak siralmas eredményei lehetnek.”

És ennyi. Yoichi Wada posztja tökéletesen kifejezi, hogy Hideo Kojima oldalán áll – ha egy szakmabeli fejezi ki magát ilyen módon, az bizony a Konami reputációját rombolja még tovább. Mi pedig csak bólogatunk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu