Megvalósult az álomcsapat: Sony + Hideo Kojima! [VIDEO]

Eddig ugye komolyabb huzavona volt Hideo Kojima és a Konami között. Itt egy komment a Konamitól, ott egy hazugság, itt egy eltiltás, ott egy hülye részlet a cégtől. Ezt az egészet most már hivatalosan is a hátunk mögött tudhatjuk. Hideo Kojima Konamis évtizedeinek immáron VÉGE!

A Sony a mai nap reggelén bejelentette egy videóban, mi a szituáció. A Sony Computer Entertainment főnöke, Andrew House – akinek egész jó a japán tudása! – egy rövid videóban vázolta fel magával Hideo Kojima-val, hogy bizony a japán zseni a Sony szárnyai alá került és már dolgozik is egy PlayStation 4-exkluzív címen!

Persze Kojima nem marad egyedül, hiszen egy új csapat formálódik körülötte, amelynek a neve… Kojima Productions. Így van, a régi név megújul, a logó pedig valami elképesztő lett.

Ezek után meglepődtünk-e azon, hogy a SCE Worldwide-főnök Shuhei Yoshida kijelentette, hogy a 2016-os év nagyon komolynak ígérkezik a PlayStation történelmében.

A modern űrruhában leledző csontváz egyszerre takarja a múltat, a jelent és a jövőt. Sokan kitörő örömmel fogadták Kojima Sony-s húzását, sőt, már azt is találgatják, hogy vajon sikerül-e neki Guillermo del Torot és Norman Reedust visszahozni, hogy az új Silent Hills mégis megvalósuljon. Persze ehhez az is kell, hogy a Sony meg tudja venni a licenszt, licenszeket a Konamitól. (Egy Zone of Endersnek is örülnénk!)

Ezek után meglepődtünk-e azon, hogy a SCE Worldwide-főnök Shuhei Yoshida kijelentette, hogy a 2016-os év nagyon komolynak ígérkezik a PlayStation történelmében? Abszolút nem. Street Figher 5, Nioh, Uncharted 4, Gravity Rush, Horizon Zero Dawn és még ki tudja, mi.

Egyöntetűen örülünk Hideo Kojima csatlakozásának. Üdv itthon!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu